Η Φωτεινή Αθερίδου συγκινεί – «Το παιδί σας, μας είπαν…»

Φωτεινή Αθερίδου

Το τρυφερό μήνυμα της ηθοποιού στο Instagram!

Την πλέον τρυφερή δημοσίευση επέλεξε η Φωτεινή Αθερίδου, το απόγευμα της Πέμπτης, να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός και νέα μανούλα ανέβασε ένα κείμενο για το νέο μέλος της οικογένειας της συνοδευόμενο από μια γλυκιά εικόνα!

«Πριν 7 μήνες ήρθε κάτι, μέσα σε ένα γυάλινο πράγμα με ροδάκια «το παιδί σας μας είπαν»… και δε πολύ καταλάβαμε… τι πάει να πει το παιδί μας;» σημείωσε χαρακτηριστικά η Φωτεινή Αθερίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Το παιδί ποιανού; Εμείς δεν είμαστε μόνο παιδιά; Που κάποιος πρέπει να μας μαλώνει κ να μας λέει τι πρέπει και τι δε πρέπει; Πως θα του πούμε τι; Και με ποιο δικαίωμα; Πως θα αγαπήσω αυτό το ανθρωπάκι με τα πολλά μαλλιά (για κάποιο λόγο) μέσα σε αυτό το γυάλινο πράγμα με ροδάκια αφού δε το ξέρω! Τι πάει να πει το παιδί μας;» συμπλήρωσε, επίσης, η ηθοποιός στην ανάρτηση της.

Στη συνέχεια, όμως, η Φωτεινή Αθερίδου έφτασε στο συμπέρασμα πως «όλα αυτά πριν 7 μήνες… Τώρα κοιτάζω αυτή τη φωτογραφία και λέω «αχ το παιδί μας …»!!».

Μια τρυφερή πλευρά από την κόρη του Θοδωρή Αθερίδη…