«Η Φλορίντα Πετρουτσέλι και η Νάνσυ Παραδεισανού συμπεριφέρθηκαν σαν οχιές στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Γενικά είχα κάποια αρκετά προβλήματα, γιατί όταν εγώ πήγα στην εκπομπή...»

Ο Στηβ Μιλάτος μίλησε ανοιχτά στον Γιάννη Πουλόπουλο και Στη Φωλιά των Κου Κου για την περίοδο της συνεργασίας του με το Σπίτι μου Σπιτάκι μου και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Το μοντέλο αποκάλυψε πως αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα εκείνη την περίοδο που δεν τα φορτώνει στην Κωνσταντίνα, εξηγώντας ακριβώς τι είχε συμβεί…

«Ούτε εγώ ήμουν ικανοποιημένος, ούτε αυτή ήταν ικανοποιημένη από εμένα, οπότε καλύτερα ήταν που έληξε. Δεν θα το ρίξω όμως στην Κωνσταντίνα, όπως δεν το έχω ρίξει στην Κωνσταντίνα. Υπήρχαν και προβλήματα με την παραγωγή και με κάποιους από το πάνελ. Γενικά είχα κάποια αρκετά προβλήματα, γιατί όταν εγώ πήγα στην εκπομπή, δεν ήξερα. Δεν είχα ξαναπάει σε εκπομπή, να ξέρω να στήσω εκπομπή. Εγώ πίστευα ότι θα μπορούσα να κάνω τα θέματα και από το σπίτι μου. Γιατί είναι και το modeling. Μισοβδόμαδα εγώ έφευγα. Που να ήξερα ότι θα πρέπει να πηγαίνω 5 φορές την εβδομάδα; Ποιος μου το είπε αυτό στην αρχή;», αναρωτήθηκε ο Στηβ Μιλάτος.

[dfp_ads id=236982]

Αναφορικά με το γεγονός πως η Νάνσυ Παραδεισανού και η Φλορίντα Πετρουτσέλι μετά το τέλος της εκπομπής είχαν διαχωρίσει τη θέση τους λέγοντας πως δεν ήταν ποτέ φίλες με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Στηβ Μιλάτος ήταν καυστικός: «Αυτό λέγεται λίγο «οχιά». Οχιά είναι το φίδι που το φιλάς το χειμώνα και το καλοκαίρι σε δαγκώνει. Θα σε φάει το καλοκαίρι το φίδι, γιατί βγαίνει. Φεύγει από τη ζέστη, μπαίνει σε χειμερία νάρκη, έρχεται κοντά σου να το προστατεύσεις και μετά το καλοκαίρι σε δαγκώνει. Οπότε έκαναν αυτό το πράγμα. Δεν γίνεται όσο ήταν στην εκπομπή να είναι «Κωνσταντίνα μου, φίλη μου», τα μοιραζόντουσαν όλα και μηνύματα και πάμε για καφέ και σε παραστάσεις και ξαφνικά όταν τελειώνει η εκπομπούλα και τη διώχνουν «εγώ δεν ήμουν ποτέ φίλη μαζί της». Αυτό λέγεται κοιτάμε λίγο τον απαυτό μας. Το λέω και για τις δύο. Γιατί η Κωνσταντίνα ήταν φίλη τους και το ένιωθε ότι ήταν φίλη τους. Δεν είχε τι να κερδίσει από αυτές.»

Ο ίδιος αναφερόμενος στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δήλωσε πως: «Δεν παρατήρησα να απολύει κάποιον. Προσωπικά για αυτό, για πράγματα που δεν γνωρίζω, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη», ενώ όσον αφορά στην εικόνα της παρουσιάστριας μέσα στο Survivor ανέφερε: «Η Κωνσταντίνα στο Survivor, καμία σχέση. Ήταν σαν να έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή της. Σαν να είδε το Άγιο Φως και ξαφνικά ξύπνησε. Εγώ προτιμώ την Κωνσταντίνα την οποία γνώρισα πριν μπω στην εκπομπή. Που την είχα γνωρίσει στη Ρόδο. Πιο αθώα, πιο σεβαστή και πιο low profile.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!