«Η φιλία μου με τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα σίγουρα με έχει βοηθήσει πολύ»

ΣΑΚΗΣ ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ

"Ναι πολλές φορές πετάγομαι και κοιμάμαι εκεί αν δεν μπορώ να γυρίσω πίσω"

Στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα παραχώρησε συνέντευξη ο Ηλίας Μπόγδανος τον οποίο τον γνωρίσαμε καλύτερα από την συμμετοχή του στο Your Face Sounds Familiar. Ο τραγουδιστής μίλησε για την φιλία του με τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα αλλά για το αν θα συνέχιζε στο σόου μεταμφιέσεων σε περίπτωση που επέστρεφε στις οθόνες μας.

Ο ίδιος ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής: «Δεν ξέραμε αν θα συνεχίσει ή όχι και τελικά κατέληξε έτσι. Υπάρχει ένα πάρα πολύ μικρό ενδεχόμενο 0,1% ότι το Yfsf μπορεί να γίνει με τους ίδιους παίκτες. Θα ξαναπήγαινα 100% γιατί οι στιγμές που έζησα θα μείνουν χαραγμένες στην ψυχή μου.»

Για την φιλία του με τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα είπε: «Ναι πολλές φορές πετάγομαι και κοιμάμαι εκεί αν δεν μπορώ να γυρίσω πίσω. Είναι σαν να έχω δικό μου δωμάτιο. Έχω καταχραστεί τον ξενώνα. Η φιλία μου με τα παιδιά σίγουρα με βοήθησε γιατί πρόκειται για άτομα που έχουν μια προβολή.

Στην συνέχεια αποκάλυψε κι ένα άσχημο περιστατικό για την ζωή του: «Πριν περίπου 10 χρόνια είχε περάσει ένας κύριος με κόκκινο με πάρα πολλά χιλιόμετρα και εγώ δεν είχα τα μάτια μου 100% και με χτύπησε. Είχα μπει για πάρα πολύ καιρό στην εντατική, ήταν πολύ σοβαρή η κατάσταση δεν ήταν απλά ένα ατύχημα. Μετά που συνήλθα σκέφτηκα γιατί να σκάμε, έχουμε την υγεία μας κι είμαστε καλά.»