Φάρμα: «Πολεμική» είσοδο έκανε o Παναγιώτης Ψωμιάδης και όλοι έμειναν κάγκελο

Η Φάρμα

Γιατί ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ξέρει τον τρόπο τον σωστό να εισβάλλει στη Φάρμα!

Τις δυνάμεις και τις αντοχές του στην φύση, μέσα από το νέο κύκλο για την Φάρμα, αποφάσισε να δοκιμάσει ο Πάναγιώτης Ψωμιάδης. Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης και περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας επέλεξε μάλιστα να μπει με… φόρα στο αγρόκτημα εκπλήσσοντας τους πάντες!

Ειδικότερα, όταν οι 17 παίκτες είχαν ήδη κάνει είσοδο στο νέο αγρόκτημα του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, έφτασε η ώρα για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Ανεβασμένος σε ένα τζιπ και φορώντας στρατιωτική παραλλαγή, ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης και περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας έφτασε στην Φάρμα. «Σας αγαπώ! Μπαίνω στη Φάρμα γιατί μου αρέσει να τολμώ με πίστη και θέλω να δείξω για άλλη μια φορά τον αληθινό Παναγιώτη» σημείωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κατά την άφιξη στο αγρόκτημα.

«Από την πρώτη στιγμή έπαθα την πλάκα μου! Είχα μια συναισθηματική φόρτιση γιατί με γυρίζει πολλές δεκαετίες πίσω» παραδέχθηκε στην κάμερα του ριάλιτι, ενώ λίγο αργότερα που ο Σταμάτης Γαρδέλης επιχείρησε από λάθος να τον διακόψει… «μην κάνεις σαν τον Αυτιά, άφησε με να μιλήσω» αποκρίθηκε με χιούμορ.

Όπως ήταν επόμενο, οι αγρότες μα και οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1 έμειναν με το στόμα ανοιχτό στη Φάρμα!