Η Φάρμα έρχεται μόνο με celebrities και «μετατοπίζει» τις Άγριες Μέλισσες;

Φάρμα

Ποια είναι τα πρόσωπα που θα πουν το "ναι" στη νέα "Φάρμα";

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την επιστροφή του πρότζεκτ «Φάρμα» στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. 45 ρομποτικές κάμερες τοποθετούνται που θα καταγράφουν τα τεκταινόμενα σε όλους τους χώρους όλο το 24ωρο. Το υλικό αυτό θα αξιοποιείται ώστε τα επεισόδια να είναι πιο «εμπλουτισμένα».

Κατόπιν πολλαπλών σκέψεων για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του ριάλιτι «Φάρμα», οριστική είναι πλέον η απόφαση του Ομίλου πως θα αξιοποιηθεί σε κεντρική θέση στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και όχι του Μακεδονία Tv.

Όσον αφορά τη σύνθεση του παιχνιδιού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life, εξετάστηκαν διάφορες εκδοχές με συνδυασμό επωνύμων και μη παικτών, χωρισμένων σε δύο ομάδες ή σε μια κοινή, ενώ μεγάλος ήταν και ο αριθμός συμμετοχών. Ο σχεδιασμός για την «Φάρμα», όμως, καταλήγει κατά πάσα πιθανότητα σε all celebrity εκδοχή, δηλαδή θα μπουν στην αγροτική κατοικία μόνο επώνυμοι παίκτες.

Ήδη πραγματοποιούνται εντατικά επαφές με «διάσημους» διαγωνιζόμενους, ενώ η οριστική απόφαση για το ριάλιτι να μεταδοθεί από τον ΑΝΤ1 αναβαθμίζει το πρόγραμμα στα μάτια όσων σκέφτονται να που το «ναι». Επαφές γίνονται με δεκάδες πρόσωπα, πριν καταλήξουν στην τελική σύνθεση, μεταξύ των οποίων ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, η Δέσποινα Μοιραράκη, ο Λάκης Γαβαλάς και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ερωτικάτιοκό, ωστόσο, παραμένει για τον σταθμό η ζώνη μετάδοσης που θα μπει «Φάρμα» με τα επικρατέστερα σενάρια να είναι δύο. Το ένα αφορά καθημερινή μετάδοση στη ζώνη έναρξης της prime time, στις 20:00, με διάρκεια περίπου μιάμισης ώρας. Στην περίπτωση αυτή ο «Ήλιος» θα μεταφερθεί στις 18:00 πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμό, ενώ οι κωμικές σειρές θα μετακινηθούν στις 21:30 για να δίνουν σκυτάλη στις «Άγριες Μέλισσες» οι οποίες και θα ολοκληρώνονται τα μεσάνυχτα.

Το δεύτερο σενάριο για την «Φάρμα» περιλαμβάνει τρία επεισόδια μεγαλύτερης διάρκειας, τα οποία θα αξιοποιηθούν κατά πάσα πιθανότητα από την Παρασκευή έως την Κυριακή, ώστε να μην χρειαστεί να μετακινηθούν οι «Άγριες Μέλισσες». Η πρεμιέρα του αγροτικού ριάλιτι τοποθετείται μέσα στον Μάρτιο…