Η Φάρμα έκανε πρεμιέρα στο Star – Όσα είπε στην έναρξη ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Φάρμα

"Σε λίγη ώρα κάποιοι από τους ένοικους της Φάρμας μπορεί να νιώσουν πως ήρθαν στον παράδεισο και για κάποιους άλλους τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα" δήλωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Τις πόρτες της άνοιξε η Φάρμα στο Star με παρουσιαστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο οποίος εξήγησε εξ αρχής τους όρους με τους οποίους θα εκτυλίσσεται το παιχνίδι σε αυτόν τον νέο κύκλο.

«Καλώς ήρθατε στην πανέμορφη ορεινή Αρκαδία και στο όρος Μαίναλο σε υψόμετρο 1233 μέτρα μέσα σε ένα παρθένο πυκνό δάσος. Εδώ η φύση έχει τους δικούς της κανόνες και κανείς δεν μπορεί να τους αγνοήσει. Αντιθέτως θα πρέπει να τους σεβαστεί ευλαβικά αν θέλει να επιβιώσει.

Σε λίγη ώρα κάποιοι από τους ένοικους της Φάρμας μπορεί να νιώσουν πως ήρθαν στον παράδεισο και για κάποιους άλλους τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Αυτός ή αυτή που θα καταφέρει να αντιμετωπίσει όλες τις σωματικές και πνευματικές προκλήσεις, θα αναδειχθεί νικητής ή νικήτρια και θα κερδίσει το έπαθλο των 50.000 ευρώ. Κυρίες και κύριοι σας καλωσορίζω στην Φάρμα» είπε στην έναρξη ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στους κανόνες και τις προκλήσεις που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες.