Η Φαίη Σκορδά σε μια απρόσμενη έναρξη: «Τι να σας πω κι εγώ τώρα; Καταλαβαίνετε»

Φαίη Σκόρδα

"Ας μας πηγαίνει η καρδιά όμως. Πολλές φορές δεν το κάνουμε, πηγαίνουμε με τα πρέπει και όχι με τα θέλω", είπε η Φαίη Σκορδά.

Μια ιδιαίτερη έναρξη έκανε στην εκπομπή της Δευτέρας η Φαίη Σκορδά. Ντυμένη σε φλογερό κόκκινο, με συγκεκριμένο τραγούδι του Αντώνη Ρέμου και με ένα νεύμα όλο νόημα, η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό κοιτώντας ευθεία την κάμερά της.

«Δεν ξέρω γιατί, αλλά με αυτό το τραγούδι ξεκινήσαμε σήμερα από το καμαρίνι όλη η ομάδα του Πρωινού μας, πολύ δυνατά με Αντώνη Ρέμο.  Εγώ τώρα θέλω να το ακούσω όλο», είπε ο Φαίη Σκορδά. Το τραγούδι «Η καρδιά με πηγαίνει εμένα» δυνάμωσε και η παρουσιάστρια τόνισε με το ύφος της τους παρακάτω στίχους:

Όμως ποια λογική
Ποια τακτική
Η καρδιά με πηγαίνει εμένα
Όμως τι να σκεφτώ
Τι να κρυφτώ
Εγώ πάω με τα χέρια ανοιγμένα
Όμως πού ‘ναι η αρχή
Και πού θα βγει
Η καρδιά με πηγαίνει εμένα
Είπα στη λογική
Ζήτω η ψυχή
Κι έπεσα πάνω σ’ εσένα

«Κορίτσια σας το αφιερώνω αυτό το τραγούδι σήμερα, δεν ξέρω γιατί. Να ακούμε την καρδιά μας, αυτό δεν είναι το πιο σημαντικό; Για σήκωσέ το λίγο, δυνάμωσέ το», ξανά είπε η Φαίη Σκορδά και αφού συνεχίστηκε το τραγούδι, στη συνέχεια κατέληξε ως εξής:

«Τι να σας πω κι εγώ τώρα, καταλαβαίνετε… Ας μας πηγαίνει η καρδιά όμως. Πολλές φορές δεν το κάνουμε, πηγαίνουμε με τα πρέπει και όχι με τα θέλω».