Η Φαίη Σκορδά για τον κορονοϊό – «Είχα σοκαριστεί όταν βρέθηκα θετική»

Φαίη Σκορδά

Όσα εξομολογήθηκε η Φαίη Σκορδά στο Ενώπιος Ενωπίω...

Απέναντι από τον Νίκο Χατζηνικολάου βρέθηκε, τη νύχτα της Δευτέρας, η Φαίη Σκορδά στον Ενώπιος Ενωπίω του ΑΝΤ1. Σε μια επιλεκτική τηλεοπτική συνέντευξη, η λαμπερή παρουσιάστρια μίλησε με χαμόγελο για όλα ενώ δε δίστασε να εστιάσει και στην περίοδο που διαγνώσθηκε θετική στον κορονοϊό.

Πιο συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «την ημέρα που είχαμε κάνει την απευθείας σύνδεση με το δελτίο ειδήσεων πραγματικά είχα σοκαριστεί γιατί δεν το περίμενα. Εκείνη την περίοδο ήταν κάτι φοβιστικό. Παραμένει αλλά τώρα γνωρίζουμε πράγματα. Σκεφτόμουν τότε και τους δικούς μου. Εκ των υστέρων κατάλαβα ότι υπήρχε μια μεγάλη κόπωση».

«Από φόβο, άγχος και επειδή ήθελα να ξέρω, έκανα το τεστ για τον κορονοϊό. Τώρα έχω αντισώματα, στο δεύτερο τεστ που βγήκε θετικό, αλλά εξακολουθώ να τηρώ όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Κανένας δεν μπορεί να μου πει πως 100% δεν θα το ξανακολήσσω. Όταν το έμαθα είχα σοκαριστεί. Σοκαρίστηκα. Ήμουν στον καναπέ και είχα στο μυαλό μου πως πρέπει να ενημερώσω τον κόσμο που είχα έρθει σε επαφή, πως θα τους το πω και πως θα το πω στα παιδιά μου» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η παρουσιάστρια.

Μια ειλικρινής εξομολόγηση από την Φαίη Σκορδά στο Ενώπιος Ενωπίω…