Η Φαίη Σκορδά για την πρεμιέρα της Ελίνας Παπίλα: «Φαντάζομαι δεν είναι αυτή η οδηγία του καναλιού»

Φαίη Σκορδά

«Ευχόμαστε να βρουν το δρόμο τους», λέει η Φαίη Σκορδά.

Για την πρεμιέρα της Ελίνας Παπίλα στον ΑΝΤ1 με το «Είμαστε μαζί» συζητούσε σήμερα η Φαίη Σκορδά με την τηλεοπτική της παρέα στον αέρα του ΣΚΑΙ.

Το δίλημμα «Να αφήσω τα τρία παιδιά μου για να κυνηγήσω καριέρα στο εξωτερικό;» που μπήκε στην εκπομπή και στο οποίο κλήθηκε να ψηφίσει ο κόσμος, δεν άρεσε καθόλου στη Φαίη και τους συνεργάτες της.

«Είναι κάτι που είναι εμφανώς άγαρμπο. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει ερώτηση στην τηλεόρασή μας “έχω τρία παιδιά, να μείνω ή να φύγω;”. Με τι παραμέτρους; Αυτό είναι το λιγότερο άγαρμπο. Δεν μπορούμε να πούμε ούτε για ψυχολόγους, ούτε για Λάγιους, ούτε για Δρούζες. Με τι παραμέτρους μπορώ να κάτσω εγώ και να πω αυτή η γυναίκα να μείνει ή να φύγει και να αφήσει τα τρία της παιδιά;», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Η Φαίη Σκορδά είπε: «Είναι πρεμιέρα και επιλέγουν αυτό. Σε ποια περίπτωση μπορεί ο κόσμος να απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι και αυτό να επηρεάσει; Δηλαδή αυτό δεν είναι ψυχολογία. Αν θες να είσαι χρηστικός μέσα από μια συγκεκριμένη περίπτωση, μεμονωμένη, εξατομικευμένη περίπτωση που είναι μπροστά σου και να την κάνεις χρηστική στον κόσμο που παρακολουθεί, πρέπει να το δομήσεις σωστά. Εδώ δομείται λάθος, δεν βοηθάς έναν άνθρωπο με αυτόν τον τρόπο».

Κλείνοντας, η Φαίη Σκορδά ανέφερε: «Ευχόμαστε να βρουν το δρόμο τους και ξαναλέω ότι δεν έχει να κάνει με νούμερα τηλεθέασης. Γιατί είμαι σίγουρη ότι και πίσω από τις κάμερες υπάρχουν άνθρωποι με πολύ μεγάλη εμπειρία και θα το βρουν. Και φαντάζομαι δεν είναι αυτή και η οδηγία του καναλιού, απ’ όσο γνωρίζω, γιατί ήμουν δέκα χρόνια εκεί. Αυτό δεν έχει να κάνει με τους ανθρώπους του ΑΝΤ1».