Η Φαίη Σκορδά αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Είχα ένα θέμα, δεν βγήκε τίποτα προς τα έξω και το λέω τώρα»

Φαίη Σκορδά

Η εξομολόγηση από τη Φαίη Σκορδά στον αέρα του ΣΚΑΙ.

Η Φαίη Σκορδά σήμερα, στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας», αποκάλυψε για πρώτη φορά ένα περιστατικό που συνέβη προ ημερών έξω από το σπίτι της και είχε ως αποτέλεσμα να καλέσει την αστυνομία.

«Πριν από λίγο καιρό είχα ένα θέμα έξω από το σπίτι. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που έχουν κάποια θέματα. Σε όλους μπορεί να τύχει, είτε είσαι γνωστός είτε όχι. Είχα καλέσει την αστυνομία, δεν βγήκε τίποτα προς τα έξω και το λέω γιατί οφείλω να το πω αυτή τη στιγμή.

Ήρθαν αρκετοί άνθρωποι από την αστυνομία και αυτός μιλούσε πάρα πολύ άσχημα, έβριζε τους αστυνομικούς, δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση προφανώς. Ήταν επιθετικός και απέναντί μου», είπε η Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη Σκορδά είπε στη συνέχεια: «Οι αστυνομικοί ήταν νέα παιδιά, τόσο ήρεμα, τόσο ψύχραιμα. Εγώ απορώ πώς κρατήθηκαν εκείνη την ώρα, προφανώς γιατί είναι επαγγελματίες. Και μου εξήγησαν ότι αν πάτε να κάνετε μήνυση, τότε θα προχωρήσουμε σε αυτό.

Αν δεν κάνετε μήνυση κυρία Σκορδά, δεν μπορούμε εμείς να κάνουμε κάτι αυτή τη στιγμή. Απλώς μπορούμε με τη συνομιλία να ηρεμήσουμε αυτόν τον άνθρωπο και μη φοβάστε».