Η Φαίη Σκορδά απαντά γιατί επέλεξε να πάει καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά

Φαίη Σκορδά

Ετοιμάζει αλλαγές στο Πρωινό; Θα την δούμε και σε δεύτερη εκπομπή;

Η Φαίη Σκορδά μιλώντας στο μικρόφωνο της εκπομπής Έλα Χαμογέλα, απάντησε αν ετοιμάζει αλλαγές στο Πρωινό, αν θα την δούμε και σε δεύτερη εκπομπή του χρόνου και εξήγησε γιατί επέλεξε να πάει καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά και όχι σε κάποια εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Ακόμα δεν έχω έχω κάνει κάποια κουβέντα, είναι και νωρίς. Συνήθως μιλάμε προς το τέλος της σεζόν. Με τους περισσότερους συνεργάτες είμαστε πάρα πολλά χρόνια μαζί. Είναι άτομα που αγαπώ πολύ και έχω μια άλλη σχέση.

Έχω συζητήσει κάποιες φορές για να κάνω κάτι παράλληλα, αλλά επειδή για μένα προτεραιότητα είναι τα παιδιά μου, δεν μπορώ να κάνω παράλληλα πράγματα. Μπορώ να κάνω πολύ καλά το πρωινό και δεν μπορώ να υποστηρίξω κάτι άλλο γιατί θα έπρεπε να λείπω πάρα πολλές ώρες από το σπίτι μου.

Στον Θέμη Γεωργαντά πήγα γιατί είναι φίλος μου, ήταν επί 5 χρόνια ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στην εκπομπή μας, είναι κομμάτι του Πρωινού ακόμα και αν έχει σταματήσει κι έχει κάνει δικά του βήματα, οπότε εγώ πάντα τις συνεργασίες μου τις τιμώ. Δεν θα πήγαινα σε καμία εκπομπή. Σίγουρα στον Θέμη πήγα γιατί στηρίζω όλους τους φίλους μου όσο μπορώ».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…