Η Φαίδρα Δρούκα «πάγωσε» τη Τζένη Μελιτά: «Εσύ φαίνεται ότι δεν ξέρεις να μαγειρεύεις τίποτα»

Μελιτά Δρούκα

Η ατάκα της ηθοποιού για τις μαγειρικές ικανότητες της παρουσιάστριας.

Καλεσμένη στο «Πρωίαν σε είδον» της Πέμπτης (1/2) βρέθηκε η Φαίδρα Δρούκα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την πορεία της στον χώρο της υποκριτικής και κατά τη διάρκεια της μαγειρικής στήλης δεν παρέλειψε να ρίξει τα… βέλη της κατά της Τζένης Μελιτά, αναφορικά με τις ικανότητές της στην κουζίνα.

«Δεν φαίνεται τώρα ότι εγώ μαγειρεύω καλύτερα απ’ όλους σε αυτό το τραπέζι εδώ πέρα; Από τις ερωτήσεις που κάνεις, Φώτη, δεν ξέρω αν φαίνεται ότι μαγειρεύεις περισσότερο», ανέφερε αρχικά με χιούμορ η Φαίδρα Δρούκα.

«Από ‘κει μαγειρεύουν και από εδώ δεν μαγειρεύουν. Το έχουμε χωρίσει εδώ πέρα το τραπέζι», είπε από την πλευρά της η Τζένη Μελιτά.

«Εσύ σίγουρα δεν φτιάχνεις τίποτα, φαίνεται. Εγώ σας παρακολουθώ», σχολίασε στο ίδιο ύφος η Φαίδρα Δρούκα, ενώ συνέχισε λέγοντας στη Τζούλη Αγοράκη: «Εσύ φαίνεται ότι τρως μόνο μαρούλι».

Η εύθυμη ατμόσφαιρα συνεχίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της μαγειρικής στήλης.

«Πας στον ψαρά και του λες: μου την φιλετάρετε λίγο την τσιπούρα να μη γεμίσει το σπίτι λέπια;», είπε η Γωγώ Δελογιάννη, με τη Τζούλη Αγοράκη να απαντά χαριτολογώντας: «Αυτό ακούγεται και λίγο ερωτικό… μου το φιλετάρεις λίγο; Βγάλε μου τα λέπια».

«Δεν περίμενα να το πεις αυτό», απάντησε η Φαίδρα Δρούκα με την παρέα να ξεσπά σε γέλια από το σεξουαλικό υπονοούμενο.