Η εξομολόγηση του Πασχάλη για τη σχέση του με τη σύζυγό του, Αλίκη Αρβανιτίδη, μετά τη δύσκολη περίοδο

«Μου έκανε πάρα πολύ κακό. Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα και δυσκολεύτηκα να το ξεπεράσω»...

Ο Πασχάλης πέρασε σήμερα το κατώφλι του Πρωινό για να κουβεντιάσει για όλους και για όλα με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά. Από τα σημεία που είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη συζήτηση ήταν η δύσκολη περίοδος που πέρασε ο τραγουδιστής και η σύζυγός του Αλίκη Αρβανιτίδη σχετικά με τη γνωστή υπόθεση για την αναγνώριση πατρότητας.

«Είναι γεγονός ότι το ξεπεράσαμε. Δώσαμε ένα μεγάλο αγώνα κι εγώ και η Αλίκη για να προστατέψουμε την οικογένειά μας. Πιστεύω ότι το πετύχαμε. Για μένα η οικογένεια είναι ιερό πράγμα. Όταν ήμουν 15 χρονών είχα πει ότι μέχρι να πάω φαντάρος όσα έρθουν και όσα πάνε, θα γλεντήσω. Μετά όμως, πρέπει να βρω ένα καλό κορίτσι εκτός του χώρου αυτού και να κοιτάξω να κάνω μια οικογένεια. Ήμουν τυχερός. Συνάντησα την Αλίκη και φτιάξαμε μια υπέροχη οικογένεια. Αυτά που συνέβησαν κλώνισαν τη σχέση μας, αλλά όχι σε βαθμό να χωρίσουμε από το κρεβάτι μας που κοιμόμαστε αγκαλιά μέχρι τώρα. Δε συνέβησαν πράγματα γιατί η Αλίκη αντιλήφθηκε τι ακριβώς συνέβη. Δεν αμφέβαλε για το τι συνέβη. Έτσι το ξεπεράσαμε.», εξομολογήθηκε ο Πασχάλης.

«Αυτή τη στιγμή η υπόθεση βρίσκεται ακόμα στα δικαστήρια, θα περιμένουμε την απόφαση και ότι προκύψει θα το ανακοινώσουμε.», σημείωσε ο τραγουδιστής και παραδέχτηκε: «Μου έκανε πάρα πολύ κακό. Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα και δυσκολεύτηκα να το ξεπεράσω».

//www.youtube.com/embed/KEnbwP2qdsQ

Διαβάστε ακόμα:

Αναδίπλωση Πασχάλη για Χατζηγιάννη: «Μη μου ζαλίζετε τον έρωτα»!