Η εξομολόγηση του Χρήστου Φερεντίνου για τον γάμο του: «Αυτό συνέβη και σε μας»

Πόσα χρήματα κέρδισε την περίοδο του Deal και τι συνέβη στο πρωινό;

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος φιλοξένησε στο JOY τον Χρήστο Φερεντίνο. Ο παρουσιαστής εξήγησε…

…γιατί η εποχή που παρουσίαζε το πρωινό δεν ήταν η καλύτερη του

Καταρχήν ήταν μια εμπειρία. Όλα τα πράγματα έχουν πολλές αναγνώσεις. Η μια πλευρά του είναι ότι ήταν μια σύνθετη εμπειρία πάνω στο ζωντανό, άρα αυτό είναι σίγουρα συν. Έμαθα πώς να συντονίζομαι με άλλους ανθρώπους, πώς να ισορροπώ σε καταστάσεις. Απ' την άλλη, δεν ήταν και το καλύτερό μου. ¨οταν κάνεις κάτι στην τηλεόραση και δεν γίνεται με την ομάδα και τις συνθήκες που θες, πολλές φορές δεν σου βγαίνουν καλά τα πράγματα -όχι ότι είχα κανένα πρόβλημα με τα παιδιά, αλλά πρέπει να είσαι σε μια κοινή πλεύση που βλέπεις τα πράγματα. Υπήρχαν πολύ καλές στιγμές, υπήρχαν και στιγμές λίγο αμήχανες.

…πώς πέρασε από τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης στο σήμερα

Είχα την άνεση δεν καιγόμουν να βρω δουλειά γιατί ερχόμουν από μία καλή περίοδο της τηλεόρασης. Βέβαια, μετά άλλαξαν τελείως τα πράγματα, τώρα είναι μεταπυρηνική εποχή. Δεν κάνουμε τώρα τηλεόραση μόνο για ψυχαγωγία, διασκέδαση, για να περνάει η ώρα μας, αλλά και για επιβίωση. Έζησα την περίοδο της χρυσής τηλεόρασης, αυτό δε σημαίνει όμως ότι ήμουν από τους πιο υψηλά αμειβόμενους. Πλησίασα στην εποχή του Deal και του Super Deal σε καλά επίπεδα, αλλά σταμάτησε αυτό ξαφνικά. 

…πώς εξελίχθηκε στο χρόνο η σχέση του με τη σύζυγό του Σοφία Παυλίδου

Ένα ζευγάρι παντρεμένο πρέπει να προσέχει τις λακούβες στο δρόμο. Πρέπει να προσέχει τη φθορά της καθημερινότητας και να δίνει χώρο στον άλλον. Δεν υπάρχει περίπτωση ένα ζευγάρι μέσα σε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα να είναι πάντα καλά. Αυτό συνέβη και σε μας. Περνάμε μια πολύ ωραία περίοδο τώρα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. 

//www.youtube.com/embed/rePXpMWUqlg

Διαβάστε ακόμα:

Καλλιμούκου: «Αποχώρησα από το πρωινό του Φερεντίνου γιατί…»

Χρήστος Φερεντίνος: «Αυτή είναι η αλήθεια για το πρωινό του ΑΝΤ1»