Η εξομολόγηση της Ναταλίας Γερμανού στην Τατιάνα

“Δεν είχα ποτέ μιντιακή εικόνα. Αυτό που βλέπεις, παίρνεις. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μπορώ να κρύψω τα συναισθήματά μου και πολλές φορές αυτό φαίνεται στο πρόσωπό μου. Κάποιες φορές μπορεί να μην ξυπνήσω καλά και να βγάζω μια “ξινίλα” και μου λένε από το κοντρόλ, “άλλαξε μούρη τώρα”. Τότε πρέπει να αλλάξω έκφραση γιατί ο κόσμος που με βλέπει πρέπει να παίρνει το καλύτερο”.
 
Μιλώντας για όσες καταστάσεις μπορούν να την κάνουν να στεναχωρηθεί και την χαλάνε, η Ναταλία είπε το εξής: “Μπορούν να με χαλάσουν πολλά πράγματα. Στη χώρα μας, δεν περνάμε και τις καλύτερες μέρες. Εγώ μπορεί να κάνω ένα επάγγελμα πολυτελείας, να κάθομαι σε ένα καναπέ και να ψυχαγωγώ τον κόσμο, αλλά δεν σημαίνει πως δεν ξέρω τι γίνεται στον κόσμο γύρω και ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν. Δεν είμαι αμέτοχη και δεν σημαίνει το ότι επειδή, έχω να φάω, δεν με ενδιαφέρει για τους άλλους. Αισθάνομαι άσχημα γι’ αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία 2 χρόνια”.
 
Όσον αφορά τη σχέση της με την μητέρα της, η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε ότι στην ηλικία των 18 χρονών, η μητέρα της της μίλησε για το χωρισμό με τον συζυγό της Φρέντυ Γερμανό. “Όταν ήμουν γύρω στα 18, η μητέρα μου αποφάσισε να μου εξηγήσει πως έγινε ο χωρισμός της με τον πατέρα μου. Γνώρισε τον μπαμπά όταν ήταν 19 και στα 20 έμεινε έγκυος σε εμένα. Δεν ήταν έτοιμη να κάνει μωρό, τόσο μικρή και ο Φρέντυ, την πίεσε να το κάνει.”, αποκάλυψε η Ναταλία και πρόσθεσε πως η πρώτη αντίδρασή της σ’ αυτό ήταν αρνητική. “Αφού δεν με θέλατε, γιατί με κάνατε”, είχε πει στην μητέρα της.
 
Συνεχίζοντας την εξομολόγησή της, η ίδια ανέφερε πως είχε αντιδράσει γιατί οι γονείς της αποφάσισαν να κάνουν ένα παιδί και λίγο αργότερα, όταν χώρισαν δεν ήθελε κανείς να το κρατήσει. “Ο ένας ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του, η άλλη ήταν κοπέλα 22 χρόνων και ήθελε να ζήσει τη ζωή της και ξαφνικά μένει ένα μωρό μόνο του. Ευτυχώς που βρέθηκε η γιαγιά μου, που με μεγάλωσε και πέρασα τα πιο όμορφα χρόνια κοντά της”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
Όσον αφορά τα παιδικά της χρόνια, η ίδια λέει πως πέρασε πολύ όμορφα κοντά στη γιαγιά της και δεν της έλειψαν οι γονείς, γιατί βρίσκονταν όταν τους χρειάστηκε εκεί. “Στα 23 χρόνια κατάφερα να τα διαχειριστώ όλα και ξεκαθάρισαν τα πράγματα για ‘μενα. Η μητέρα μου είναι η γυναίκα που θα πάρεις τηλέφωνο και θα της πεις το πιο δύσκολο ψυχολογικό σου πρόβλημα και θα σε βοηθήσει”, ανέφερε.