Η εξομολόγηση της Μπέτυς Βαλάση:«Έπαθα εγκεφαλικό!Για έναν χρόνο δεν μπορούσα να μιλήσω!»

«Ντράπηκα πάρα πολύ! Ένιωσα ότι χάνεται η αξιοπρέπεια μου η ανθρώπινη... Δεν μπορώ να είμαι στη σκηνή και να ξεχάσω τα λόγια μου! Δεν το επιτρέπω στον εαυτό μου!»

Η Μπέτυ Βαλάση μίλησε στην κάμερα της εκπομπής ''Αποκαλυπτικά'' και τον Βασίλη Τσατσάνη για την περιπέτεια της υγείας της που την κράτησε μακριά από το θέατρο!

«Έπαθα ένα εγκεφαλικό. Αυτό  ήταν η ζημία όλη! Συνήθως αφήνει ένα ''χτύπημα'' ή στα πόδια ή στα χέρια! Η μεγάλη ζημιά σε μένα ήταν στην ομιλία. Καταλάβαινα τα πάντα μέσα στην εντατική αλλά δυσκολευόμουν να μιλήσω! Το αποτέλεσμα είναι ότι για ένα χρόνο δεν μπορούσα να μιλήσω και το μόνο που έκανα… έκλαιγα, έκλαιγα, έκλαιγα. Αρνιόμουν δεν ήθελα να κάνω κάτι. Αισθάνθηκα ντροπή για μένα, δεν μπορούσα να μιλήσω, να διαβάσω να δω τηλεόραση, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα! Όταν τα έβαλα με τον εαυτό μου κατάλαβα ότι αυτό είναι ντροπή για μένα! Όταν ο κόσμος καίγεται, νέα παιδιά φεύγουν για χίλια δύο πράγματα…. Ντράπηκα πάρα πολύ και ένιωσα ότι χάνεται η αξιοπρέπεια μου η ανθρώπινη. Εντάξει, έγινε είπα και προχώρησα!»

«Φοβάμαι να παίξω στο θέατρο! Έχω φοβία, μπορεί τώρα να μιλάμε για ώρες και μετά να πάω στο περίπτερο και να μην μπορώ! Δεν μπορώ να είμαι στη σκηνή και να ξεχάσω τα λόγια μου! Δεν το επιτρέπω στον εαυτό μου.»
 
Η Μπέτυ Βαλάση γυρνάει για λίγο το χρόνο πίσω και λέει, «Υπήρξαν συνάδελφοι που με φθονούσαν που έπαιξα τη Λωξάντρα.»

Η ηθοποιός μίλησε και για τον σύζυγο της, Τίτο Βανδή που μπορεί να έχει «φύγει» 11 ολόκληρα χρόνια αλλά εκείνη νιώθει πάντα την παρουσία του και εξέφρασε  το παράπονό της,«Στην Ελλάδα δεν τίμησαν τον Τίτο» τόνισε!

Δείτε όσα είπε