Η εξομολόγηση της Κάτιας Δανδουλάκη για την κατάθλιψη

«Έπαθε κατάρρευση ο οργανισμός μου και μαζί με αυτό, για πρώτη φορά μετά από 6-7 χρόνια ξέσπασε και η θλίψη μου που έφυγε ο Μάριος Πλωρίτης».

Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά για το πρόβλημα κατάθλιψης που αντιμετώπισε πριν από μερικό καιρό. Η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι έμενε κλεισμένη στο σπίτι και δεν ήθελε να μπει στη μπανιέρα.

« Ήταν τότε που πηγαινοερχόμουν και στην Κύπρο, έκανα και το Dancing, είχα και το θέατρο. Έπαθε κατάρρευση ο οργανισμός μου και μαζί με αυτό, για πρώτη φορά μετά από 6-7 χρόνια ξέσπασε και η θλίψη μου που έφυγε ο Μάριος Πλωρίτης», είπε η Κάτια Δανδουλάκη.

Η ηθοποιός σημείωσε: «Δεν ήθελα να βγω -σπάνιο για μένα-, καθόμουν σπίτι να κοιτάζω το ταβάνι και εκεί που πανικοβλήθηκα ήταν -και με σκούντησε μια φίλη μου η Λένα και μου λέει «Αύριο στον ψυχίατρο»- όταν είπα δεν θέλω να πλυθώ, δεν θέλω να μπω στη μπανιέρα. Η ιδέα του να μπω στην μπανιέρα μου προκαλούσε πανικό. Ερχόντουσαν φίλοι μου να δούμε ταινία κι εγώ κοιτούσα το ταβάνι. Είχα άρνηση για τα πάντα».

//www.youtube.com/embed/jA9OvZUHhFA