Η εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη: «Όταν βγήκα στην πίστα του pole dancing…»

«Πέρασα πολύ πιο εύκολα στο γύρισμα της Συγγρού...»

Η Ελεονώρα Μελέτη σε συνέντευξη της στην εκπομπή JOY, μίλησε στην Αφροδίτη Γραμμέλη για το πως βλέπει τη μητρότητα και αποκάλυψε ποιο ήταν το γύρισμα που τη δυσκόλεψε περισσότερο.

Για τη μητρότητα: «Μπορεί να ακούγεται άσχημο αυτό που λέω, αλλά δεν είναι όλοι γεννημένοι για να γίνουν γονείς. Πιστεύω ότι θα γίνω πάρα πολύ καλή μητέρα αν το πάρω απόφαση, αλλά δεν ανήκω στην κατηγορία των γυναικών που τα ρωτάς από μικρά τι θες να γίνεις και σου λένε «μαμά»., ή που ταίζαν τις κούκλες και τις φροντίζαν. Σε αυτή την ηλικία έχω αρχίσει και συνειδητοποιώ πως αν θες να γίνεις μαμά πρέπει να το βάλεις μπρος γιατί διαφορετικά και βιολογικά δεν έχεις και πολλά περιθώρια, αλλά βλέπω ότι δε με αγχώνει κάτι τέτοιο. Και να σου πω και κάτι άλλο; Αν θες να γίνεις μητέρα βρίσκεις τον τρόπο να γίνεις μητέρα και μετά τη βιολογική «λήξη» σου που δε μου αρέσει καθόλου αυτό. Το να θες να γίνεις μητέρα ντε και καλά σε ένα δικό σου παιδί μου βγάζει και ένα είδος άκρατου εγωισμού. Μπορείς να γίνεις και σε ένα παιδί που μεγαλώνει σε ένα ίδρυμα ας πούμε.»

Τα δύσκολα γυρίσματα:
«Στο pole dancing ένιωσα άθλια. Πέρασα πολύ πιο εύκολα στο γύρισμα της Συγγρού γιατί ήξερα ότι θα πάω μέχρι ενός σημείου. ότι δε θα φύγω με πελάτη. Όταν βγήκα στην πίστα του pole dancing δεν υπήρχε επιστροφή, εκείνη τη στιγμή ήμουν προϊόν προς κατανάλωση από αγνώστους οι οποίοι έιχαν έρθει συγκεκριμένα για αν δουν γυναίκες να λικνίζονται πάνω σε ένα στύλο.»

Έχω πάει σα πελάτισσα σε strip show:
«Ήμασταν έξω, είχαμε βαρεθεί εκεί που ήμασταν, σταματάει στη Συγγρού για αν πάει να φάει ένα βρώμικο, του λέω «ρε συ μπαίνουμε;»Με κοιτάει… μου λέει «θα πιάσω;» του λέω «αν διαλέξω εγώ μπορεί» Σε πληροφορώ ότι μπήκαμε και κοίταγε μονο εμένα και μετά έγινε και ένας χαμός, περάσαμε τέλεια στο σπίτι.»

Δείτε όσα είπε: