Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παραδέχεται: «Είχα σχέση με άνδρα 8 χρόνια νεότερο»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

"Πάντα ήταν μικρότεροι οι σύντροφοί μου. Στην αρχή δεν το ήξερα, μετά το έμαθα. Αλλά γλυκάθηκα και συνέχιζα", εξομολογείται η γνωστή δημοσιογράφος.

Για τη διαφορά ηλικίας στις σχέσεις μίλησε η παρέα του «Ακόμα δεν είδες Τίποτα» και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση. Αφορμή για τη συζήτηση στάθηκαν οι δηλώσεις της Χριστίνας Παππά στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» μέσα στην εβδομάδα.

«Από κάποια ηλικία και μετά δεν το περίμενα, έγινε ξαφνικά. Δεν ήξερα ότι ήταν 12 χρόνια μικρότερος μου. Είδα ένα ωραίο παλικάρι, με φλέρταρε, γοητεύτηκα και κάποια στιγμή που πηγαίναμε κάπου και είχα το διαβατήριό του έκανα: Α Παναγία μου! Γύρισα να τον κοιτάξω και γυρίζω σε εμένα και λέω ότι το έπνιξες το κουνέλι τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.

Αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πήρε τον λόγο για να μιλήσει για την προσωπική της εμπειρία.

«Ταυτίστηκα μια φορά… αλλά δεν ξανάγινε ποτέ! Είχα σχέση με άνδρα νεότερο κατά 8 χρόνια. Δεν θυμάμαι πόσο ήμουν, ήταν παλιά», είπε αρχικά η δημοσιογράφος του MEGA.

«Πάντα ήταν μικρότεροι οι σύντροφοί μου. Στην αρχή δεν το ήξερα, μετά το έμαθα. Αλλά γλυκάθηκα και συνέχιζα. Τώρα το ανεβάσαμε», εξομολογήθηκε στη συνέχεια η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Σημειώνεται πως στην τελευταία της σχέση που έγινε γνωστή, αυτή με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν δύο χρόνια μεγαλύτερη από εκείνον.