Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξαναχτυπά για Τριαντάφυλλο – «Το θέμα έχει πάει στη δικαιοσύνη»

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

"Είμαστε ενήλικοι άνθρωποι και αυτά που κάνουμε, έχουν και αντίκτυπο" τονίζει, εκ νέου, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου!

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου επανέρχεται στη διαμάχη που βρίσκεται σε εξέλιξη με τον Τριαντάφυλλο, μετά την αποχώρηση τους από το J2US!

Η πρώην διαγωνιζόμενη του My Style Rocks βρέθηκε απέναντι από τους δημοσιογράφους Νίκο Συρίγο και Κώστα Βαϊμάκη, στην εκπομπή «Ανάκριση Τρίτου Βαθμού», ξεκαθαρίζοντας πως πια το θέμα με τον γνωστό τραγουδιστή έχει περάσει στην πλευρά των δικηγόρων.

«Δεν είχαμε καθόλου καλή χημεία είναι η αλήθεια. Ξεκάθαρα δεν ταιριάξαμε» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. «Σήμερα δεν υπάρχουν σχέσεις. Το θέμα έχει πάει στη δικαιοσύνη και έχουν αναλάβει οι δικηγόροι μας, οι οποίοι μιλάνε με εξώδικα και αγωγές. Είμαστε ενήλικοι άνθρωποι και αυτά που κάνουμε, έχουν και τον κάθε αντίκτυπο. Δηλαδή ότι λέμε έχει και έναν αντίκτυπο όπως και η έκθεση όλον αυτόν τον καιρό. Εγώ δεν έχω εκτεθεί, δεν έχω πει τίποτα δημόσια για το θέμα. Ο κύριος έχει πει. Όλα αυτά, λοιπόν, για τον κάθε έναν, επειδή είμαστε ενήλικες και τα λεγόμενα μας σε μια δημοκρατική χώρα έχουν και συνέπειες, θα μιλήσει η δικαιοσύνη που της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη».

«Εγώ έδωσα τη θέση μου. Είπα ότι δεν θα αναφερθώ στο θέμα αυτό, τοποθετήθηκα, έγραψα τη θέση μου δημόσια στο instagram, δεν βγήκα σε καμία εκπομπή, δεν ανάρτησα σχόλια και κατηγορίες. Βγήκαν οι εκπομπές, ας ασχολούνται, εγώ μαϊντανός δεν θα γίνω.

Αναμένουμε το επόμενο «επεισόδιο» στη συγκεκριμένη κόντρα…