Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου επέστρεψε στο «My Style Rocks» και προκάλεσε αντιδράσεις

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

"Η Ευριδίκη είναι σχεδόν γυμνή" σημειώθηκε στον αέρα του "My Style Rocks"!

Το «My Style Rocks» επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το απόγευμα της Δευτέρας και πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό έχει, βεβαίως, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου!

Η ενδυματολογική επιλογή της εντυπωσιακής ξανθιάς δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τις νέες τις συμπαίκτριες και μάλιστα να… συζητηθεί ποικιλοτρόπως.

Πιο συγκεκριμένα, η νεοφερμένη Κωνσταντίνα Παγάνη δε δίστασε να δείξει τα «δόντια» της στην… παλιά σχολιάζοντας πως «εμείς τουλάχιστον είμαστε ντυμένες. Η Ευριδίκη είναι σχεδόν γυμνή! Είναι και αυτό μια άποψη! Οπότε εμείς δεν έχουμε κάτι να δούμε σε αυτήν».

«Θα το δούμε μετά! Όταν πω στα κορίτσια που πηγαίνω, τι κόνσεπτ έχω. Να έχουν να κρίνουν. Τώρα απλά βλέπουν την εικόνα μου» απάντησε με τη σειρά της η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο, η εμφάνιση της Κορίνας Αδραμιτίδου φαίνεται πως στάθηκε ικανή για να οξύνει – κι άλλο – τα αίματα στο «My Style Rocks»! Ειδικότερα, η παλιά παίκτρια του ριάλιτι μόδας σημείωσε πως της έλειψαν όλοι πολύ και ποιος είδε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και δεν την φοβήθηκε.

«Αν έλεγε αλήθεια θα της έβαζα 4, γιατί λέει ψέματα ότι της λείψαμε όλες! Εγώ πρόσφατα βρέθηκα στον Βόλο, έκανα ένα μπαζάρ κοσμημάτων εκεί και η Κορίνα δεν ήρθε» τόνισε με χαμόγελο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. «Αφού έμαθε ότι ήμουν εκεί! Άρα πως σου λείψαμε όλες;».

Κ.Α.: Συνήθως, λένε, όταν έρχεται κάποιος πηγαίνει. Εγώ, να σου πω την αλήθεια, περίμενα ότι θα περνούσες από το μαγαζί!

Ε.Π.: Πως να περάσω εγώ από το μαγαζί σου; Εγώ έκανα ανοιχτό μπαζάρ κοσμημάτων στον Βόλο!

Κ.Α.: Όπως και πέρασες μπροστά από το μαγαζί και δεν μπήκες μέσα. Πέρασες δύο φορές μπροστά από το μαγαζί για να είμαι ειλικρινής.

Καλή… αρχή για το νέο «My Style Rocks»!