Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου εξομολογείται για τον σύντροφό της: «Θέλω να τα προσφέρω όλα σε αυτόν τον άνθρωπο»

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Υπάρχει το ενδεχόμενο να τη δούμε να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο 2024; Της έγινε κρούση για το επόμενο Survivor;

Την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου συνάντησε η ρεπόρτερ της εκπομπής Breakfast@Star. Η πρώην παίκτρια του Survivor και του My Style Rocks ρωτήθηκε για τον νέο κύκλο του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, που κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιανουαρίου, καθώς και για τα ονόματα που ακούγονται πως έχουν ήδη κλείσει το ταξίδι τους στον Άγιο Δομίνικο.

«Μπορεί και να μου έχουν κάνει μια κρούση, ωστόσο στη συγκεκριμένη φάση της ζωής μου είναι κάτι που δεν θα επέλεγα να φύγω, το έχω δει το έργο δύο φορές», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στη Μυρσίνη Κοντού.

«Η Όλγα Πηλιάκη είναι γυναικάρα, αθλήτρια, θα έχει ενδιαφέρον. Ο Αλέξης Παππάς είναι ένας μεγάλος εγκέφαλος, θα του κάνει καλό να είναι στο project. Μακάρι να κλείσει και ο Τριαντάφυλλος, θα έχει επιτυχία το Survivor», απαντά η γνωστή influencer σε σχετική ερώτηση για τα ονόματα που συζητιούνται.

Υπάρχει το ενδεχόμενο να τη δούμε να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο 2024;

«Υπάρχουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, δεν είναι και ο σκοπός μας αυτός. Είναι κάθε φορά ποιον άνθρωπο έχεις δίπλα σου. Αυτή τη στιγμή στη ζωή μού έχει ξυπνήσει με αυτόν τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου και νιώθω οικογένεια, να του τα προσφέρω όλα», απαντά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στην κάμερα του Breakfast@Star.