Η Εύη Δρούτσα «καίει» την Νατάσα Θεοδωρίδου: «Τα αποποιήθηκε αυτά και είναι πάρα πολύ άσχημο»

Εύη Δρούτσα

"Δεν θα σου βγει τώρα, δεν θα σου βγει τότε, θα σου βγει όμως μετά" τονίζει, με νόημα, η Εύη Δρούτσα.

Την Εύη Δρούτσα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και η δημοσιογράφος Χριστιάνα Κοχλατζή το πρωινό της Παρασκευής στον Alpha. Μέσα σε όλα, η γνωστή στιχουργός μίλησε τόσο για την διάθεση να πετάξει ορισμένους πλατινένιους της δίσκους όσο και την στήριξη που έδωσε στη Νατάσα Θεοδωρίδου στο ξεκίνημα της.

Ειδικότερα, η Εύη Δρούτσα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κάποιους από τους δίσκους τους είχα βάλει σε τσάντες και ήμουν έτοιμη να τους πάω στα σκουπίδια. Πήγα δύο, τρεις, τέσσερις γιατί με έπιασε η μούρλια μου εκείνη την ώρα. Με τα χρόνια μπροστά. που γράφει ονόματα και «στην Εύη Δρούτσα» και αυτά, είχαν μαυρίσει. Και λέω, «τι ενέργεια είναι αυτή που έχω εδώ μέσα; Αυτό μαύρισε. Δεν θέλω τέτοιες ενέργειες». Τώρα θέλω να είμαι στα πάνω μου και για να είμαι στα πάνω μου, θέλω να αισθάνομαι πιο ελεύθερη».

«Την έχω στηρίξει την Νατάσα Θεοδωρίδου, όταν βγήκε της έλεγαν πως δεν κάνει. Εγώ την έκανα και την έκανα με ποιον μαζί; Με τον Τριαντάφυλλο! Ο Τριαντάφυλλος τότε ήταν ψηλά και έβαλαν την Νατάσα Θεοδωρίδου μαζί του για να βοηθήσει ο Τριαντάφυλλος την Νατάσα να κάνει ντουέτο».

«Τα αποποιήθηκε όμως αυτά η Νατάσα. Να αποποιείσαι, είναι πάρα πολύ άσχημο. Δεν θα σου βγει τώρα, δεν θα σου βγει τότε, θα σου βγει όμως μετά» συμπλήρωσε ακόμα η Εύη Δρούτσα στην ψυχαγωγική εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.