Η Εύη Δρούτσα απαντά στον Γιάννη Κότσιρα: «Δεν είδα καμιά κουλτούρα από τον συγκεκριμένο κύριο»

Εύη Δρούτσα

"Αυτό που είπε ήταν τελείως λάθος. Έπρεπε πρώτα να δει τι γίνεται και μετά να το πει".

Την απάντησή της δίνει η Εύη Δρούτσα στον Γιάννη Κότσιρα, μετά τα σχόλια του τραγουδιστή στις αξιώσεις της ως προς τα πνευματικά δικαιώματα του κομματιού «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι. Η γνωστή στιχουργός κατήγγειλε πως το εύρημα του «τα-τα-τα» είναι ίδιο με εκείνο που έχει χρησιμοποιήσει η ίδια στο τραγούδι «Δυνατά» του Στέφανου Πιτσίνιαγκα.

«Διαμαρτύρεται λέει η Εύη Δρούτσα ότι βγήκε η Σάττι και της έκλεψε, όχι τον στίχο, αλλά το “τα, τα, τα” και τους κατηγορεί ότι δεν έχουν έμπνευση. Θέλει προσοχή παιδιά το πράγμα. Όταν λέμε το τα, τρεις φορές, κινδυνεύουμε να φάμε μήνυση», ανέφερε χαρακτηριστικά σε συναυλία του μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Γιάννης Κότσιρας.

«Άδικο είχε, γιατί ξαφνικά ο Κότσιρας κατηγορεί ότι είναι μεγάλη κουλτούρα, εγώ δεν είδα καμιά κουλτούρα από τον κύριο Κότσιρα. Λέγανε ότι ο Κότσιρας τραγουδά με αυτούς που έχουν κουλτούρα. Δεν λες ποτέ ότι έχεις κουλτούρα. Άλλο το να το λένε οι άλλοι και άλλο να το ξέρεις ο ίδιος», απαντά η στιχουργός μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα το πρωινό της Δευτέρας (11/3).

«Έχει διαφορά παιδιά, παρεξηγείτε τα λόγια μου. Ξέρω πάρα πολύ καλά τη δουλειά μου. Αυτό που είπε, ήταν τελείως λάθος. Έπρεπε πρώτα να δει τι γίνεται και μετά να το πει», τόνισε χαρακτηριστικά η Εύη Δρούτσα.

«Η εταιρία λέει, όπως μου είπε ο Μάριος Ψιμόπολος, να βγεις και να τους πει ότι έπρεπε κανονικά να ζητήσει η ΕΡΤ μία άδεια. Αφού το είπε η εταιρία, το είπα κι εγώ. Είναι μια εταιρία με την οποία συνεργάζομαι», κατέληξε η Εύη Δρούτσα στην τοποθέτησή της για το θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων.