Η Ευγενία Μανωλίδου εξηγεί τους λόγους που μπορεί του χρόνου να μη κάνει τηλεόραση!

Δείτε το βίντεο:

H Ευγενία Μανωλίδου ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή Μες στην καλή χαρά, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως περισσότερο έχει ευχαριστηθεί το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» … “Είναι μικρό σε διάρκεια, έχει πολλά ταλέντα και περνάω ωραία με τους άλλους κριτές”

Σε ότι αφορά την εμπειρία της στα πιο περίεργα ταλέντα.. “ Είναι άνθρωποι που έρχονται για να περάσουν εκείνοι καλά και όχι για να δείξουν κάποιο τους ταλέντο. Δεν θα επέλεγα να δω άντρες που βγάζουν τα ρούχα τους, δεν μου αρέσει “ και συνέχισε «Είμαι αναγκασμένη να το παρακολουθήσω και να το κρίνω κιόλας». Σε ερώτηση της Ναταλίας Γερμανού για το αν της λείπει ο  Ηλίας Ψινάκης η παρουσιάστρια απάντησε: «Μου έλειπε μέχρι την στιγμή που ανακάλυψα τον Χάρη Χριστόπουλο. Ο Ψινάκης είναι μορφή».

Τα χαρακτηριστικά που ξεχώρισε στον Χριστόπουλο είναι ότι ειναι πολύ ισχυρογνώμον, επιλεκτικός και δύσκολος και τέλος είναι πραγματικά ευαίσθητος. Η Ευγενία αποκάλυψε πως του Χάρη δεν του αρέσουν πολλά ταλέντα από αυτά που βλέπει” για τον τρίτο της παρέας τον Βαγγέλη Περρή είπε πως μαζί του νιώθει ασφάλεια.

Η Ναταλία Γερμανού την ρώτησε για το αν είναι σε συζητήσεις για την επόμενη σεζόν και εκείνη απάντησε:» Από πέρυσι δεν το πολύ ψάχνω, έχω ξεκινήσει να γράφω ένα μεγάλο έργο και μακάρι να καταφέρω να το παρουσιάσω τον Σεπτέμβριο αν όλα πάνε καλά…Εαν συμβεί αυτό δεν θα ασχοληθώ με κάτι τηλεοπτικό, θα δώσω προτεραιότητα σ΄αυτό το κομμάτι μόνο»
 
Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμη:

Νευρίασε με την Ευγενία Μανωλίδου και έφυγε…

To «ξεβράκωμα» που εξόργισε την Ευγενία

To… επτακάβαλο παπί που ενθουσίασε τους κριτές

Η Ευγενία Μανωλίδου ΜΙΛΑ στην Τατιάνα για την επίθεση που δέχτηκε στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»