Η Ευγενία Δημητροπούλου για την υιοθεσία της κόρης της: «Όνειρό μας ήταν η Αφρική»

Ευγενία Δημητροπούλου

«Υπάρχουν ταμπού απέναντι στην υιοθεσία», λέει η Ευγενία Δημητροπούλου.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» ήταν η Ευγενία Δημητροπούλου. Η ηθοποιός μίλησε για την υιοθεσία της κόρης της και τις δυσκολίες που βίωσε.

«Ήταν ένας ταξίδι που είχε τρομερή αδρεναλίνη, ερχόμασταν αντιμέτωποι με δυσκολίες, αλλά ήμασταν έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε Ήταν η απόλυτη προτεραιότητά μας η Εύα, την είχαμε ονομάσει από πριν. Ήταν κοινό μας όνειρο πριν γνωριστούμε καν να υιοθετήσουμε ένα παιδί», είπε αρχικά η Ευγενία Δημητροπούλου.

Η Ευγενία Δημητροπούλου είπε στη συνέχεια: «Θέλει υπομονή, τα νούμερα στην Ελλάδα ήταν απαγορευτικά για εμάς, όνειρό μας ήταν η Αφρική, ήταν δύσκολη η εποχή που απευθυνθήκαμε. Χρειάστηκε μόνο ένα ταξίδι για εμάς, η αξιολόγηση διαρκεί αρκετούς μήνες, είναι σαν εγκυμοσύνη. Υπάρχουν ταμπού απέναντι στην υιοθεσία. Έχω επικοινωνήσει με μαμά που μου έλεγε πως σκεφτόταν πώς να κυκλοφορήσει στο χωριό».

Κλείνοντας, η Ευγενία Δημητροπούλου ανέφερε: «Τρελάθηκε η καρδιά μου όταν μας είπε η δικηγόρος ότι βρέθηκε η Εύα. Γίνεσαι μάνα αυτόματα. Ο πρώτος καιρός στο σπίτι ήταν ιδιαίτερος, γυρίσαμε με τρομερή κόπωση. Στην αρχή μέχρι να βρω τις ισορροπίες εγώ δυσκολεύτηκα».