Η Εβελίνα Παπούλια για την κόρη της Αφροδίτη Λιάντου – «Πόσο κρίμα για αυτόν που τα γράφει»

Εβελίνα Παπούλια

"Νομίζεις ότι η Αφροδίτη δεν περνά τώρα καψόνι; Εννοείται" είπε η Εβελίνα Παπούλια.

Η Εβελίνα Παπούλια φιλοξενήθηκε στο Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε μεταξύ άλλων για τις συνεντεύξεις, την κόρη της Αφροδίτη Λιάντου και τα σχόλια που έχει τύχει να διαβάσει.

«Το μοναδικό πράγμα που μπορώ να πω επάνω στη δουλειά, είναι πως είμαι πολύ φοβισμένη γιατί το υπόλοιπο που έχει να κάνει με ένα δημοσιογραφικό πλαίσιο, που ήταν πολύ ισχυρό τότε, αυτό ακόμα μου έχει μείνει. Κάποιοι δημοσιογράφοι χάνουν στις συνεντεύξεις είναι γιατί πάμε μαγκωμένοι οι ηθοποιοί. Οι ίδιοι δημοσιογράφοι που μας παίρνουν συνέντευξη, μετά από λίγο μπορεί να μας θάψουν στις εκπομπές. Οπότε εκεί δεν μπορείς να είσαι ο εαυτός σου. Οπότε λες πως θα το αντιμετωπίσω και πώς να είμαι άνετη;» είπε η Εβελίνα Παπούλια.

«Η κόρη μου το πέρασε τόσο πολύ με εμένα. Το καταλάβαινε αυτό. Νομίζεις ότι η Αφροδίτη δεν περνά τώρα καψόνι; Εννοείται. Το περνά με χιούμορ. Εγώ σαν μαμά λέω για τα αρνητικά πόσο κρίμα για αυτόν που τα γράφει. Αν τύχει, λέω πόσο κρίμα. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι πρέπει να ξεκινήσει μια νέα εποχή πραγμάτων, που πρέπει να προβάλλουμε και να μυηθούμε στη θετική εικόνα κι όψη των πραγμάτων γιατί η αρνητική μόνο αρνητικό θα σου φέρει.» συμπλήρωσε η Εβελίνα Παπούλια.