Η Eve Beos για τον πατέρα της, Αχιλλέα Μπέο: «Είναι ομοφοβικός, λυπάμαι την οικογένεια που είναι δίπλα του»

Eve Beos

«Με τον πατέρα μου δε μιλάμε, δεν υπάρχει επικοινωνία. Τον αγαπάω και θέλω να είναι καλά. Αυτό μόνο», είπε η Eve Beos.

Τη συζήτηση που έκανε η Τζεφ Μοντάνα στο Tik Tok με την δεύτερη κόρη του Αχιλλέα Μπέου, την Eve Beos, έπαιξαν σήμερα στο «Fay’s Time». Τα όσα είπε είναι συγκλονιστικά.

«Είμαι η δεύτερη κόρη του Αχιλλέα Μπέου. Αυτά που λέγονται για την οικογένειά μου δε μου αρέσουν. Δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος ο πατέρας μου. Και αυτά που λέγονται γενικώς τον τελευταίο καιρό, σας το λέει άλλωστε., “αυτός είμαι”. Δεν είναι ότι δεν αγαπάω τον πατέρα μου, τον αγαπάω, αλλά δε θέλω και δε μπορώ να ζήσω κοντά του.

Να είναι καλά. Αυτό που βλέπετε, αυτά που λέει, αυτό είναι. Μπορώ να βγω και να πω πάρα πολλά, αλλά δεν θα το κάνω. Δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, το τι έχει κάνει, τα τραύματα που έχω βιώσει, τη βία. Αλλά βλέπετε ποιος είναι, το λέει άλλωστε. Δυστυχώς αυτός είναι.

Με τρομάζει, δεν πιστεύω αυτά που πιστεύει. Μπορεί να είναι ο πατέρας μου, αλλά δεν είμαστε ίδιοι άνθρωποι. Είναι ομοφοβικός, αυτή είναι η αλήθεια. Μπορεί να μιλήσει με κάποιον που είναι γκέι και να έχει κάνει παρέα, αλλά η αλήθεια είναι αυτή, ότι είναι ομοφοβικός.

Έχω κάνει ψυχοθεραπεία δέκα χρόνια. Λυπάμαι την οικογένεια που είναι δίπλα του τώρα, για αυτούς λυπάμαι, όχι για αυτόν. Αυτός θα κάνει ό,τι έκανε πάντα. Με τον πατέρα μου δε μιλάμε, δεν υπάρχει επικοινωνία. Τον αγαπάω και θέλω να είναι καλά. Αυτό μόνο», είπε η Eve Beos.