Η εστεμμένη του 1996 συνάντησε ξανά την Ελένη Μενεγάκη: “Ήμουν σαν νεκρή! Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα”!

Ανθή Πριοβόλου

"Από εκεί και πέρα δεν υπήρχε ζωή. Όταν τον έχασα ήμουν σε ένα καναπέ και οι γάτες κοιμόντουσαν πάνω μου. Σκεφτόμουν την αυτοκτονία".

Η Ελένη Μενεγάκη τον Ιούνιο του 1996 παρουσίασε τα πρώτα καλλιστεία για παντρεμένες. Εκείνη τη χρονιά νικήτρια αναδείχθηκε η Ανθή Πριοβόλου. Έκτοτε, η πανέμορφη καλλονή χάθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας. Τα χρόνια που ακολούθησαν η ζωή τής έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο, ο 24χρονος γιος της πέθανε το 2004. Ο Ακρίτας Σαββούρας δολοφονήθηκε στο Παλαιό Φάληρο, σε μια συμπλοκή, την οποία η αστυνομία απέδωσε σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Η ίδια πέρασε πολύ δύσκολα, όμως κατάφερε να ξανασταθεί στα πόδια της και το μεσημέρι της Πέμπτης πέρασε το κατώφλι της Ελένης.

Καθισμένη απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη, η Ανθή Πριοβόλου προχώρησε σε μια εξομολόγηση ζωής. “Η ζωή μου είναι για βιβλίο. Όταν τα σκέφτομαι τρομάζω γιατί πολλά πράγματα είχαν κίνδυνο. Και όμως τα έζησα. Η επιλογή μου να μείνω στην Ελλάδα και να παλέψω στα δικαστήρια που μου έκανε (σ.σ. ο Ιπποκράτης Σαββούρας) ήταν τελικά εις βάρος μου. Όταν κάποιος θέλει να σε εξοντώσει σε κυνηγάει δικαστικώς. Έπρεπε να τον πάρω τον γιο μου και να φύγω. Το ότι έμεινα στην Ελλάδα ήταν λάθος. Είχα ένα διαρκές κυνηγητό γιατί δεν ήμασταν μαζί”.

Η εξομολόγηση για τον θάνατο του παιδιού της συγκλονίζει: “Ήμουν σαν νεκρή. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Ήταν ή πάρε με ή δώσε μου αιτία για να ζω. Από εκεί και πέρα δεν υπήρχε ζωή. Τον Ακρίτα τον λάτρεψα! Η οικογένειά μου ήταν ο Ακρίτας. Όταν τον έχασα ήμουν σε ένα καναπέ και οι γάτες κοιμόντουσαν πάνω μου. Σκεφτόμουν την αυτοκτονία. Δεν πήγα σε ψυχολόγο, δεν πήρα χάπια. Ο Ακρίτας με είχε προετοιμάσει… Η εκκλησία με βοήθησε”.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…