Η Έρρικα Πρεζεράκου συγκλονίζει για την μικρή Αναστασία

Έρρικα Πρεζεράκου

"Υπάρχουν πολλοί γιατροί που λένε αφήστε το παιδί να απελευθερωθεί", εξομολογείται η Έρρικα Πρεζεράκου.

Στον καναπέ του Πάμε Δανάη βρέθηκε η Έρρικα Πρεζεράκου και όταν η κουβέντα έφτασε στην εξέλιξη της υγείας της μικρής Αναστασίας, τα λόγια της συγκίνησαν.

«Περνάμε από φάσεις που μας λένε «μην ανησυχείτε, μπορεί κάποια στιγμή αυτό το πράγμα να σταθεροποιηθεί και να τα καταφέρουμε», αλλά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό μας μιλούν για την πιο επικίνδυνη μορφή καρκίνου, έχουν ζήσει μόνο 9 παιδιά στον κόσμο. Υπάρχουν πολλοί γιατροί που λένε «αφήστε το παιδί να απελευθερωθεί». Εκεί η αδελφή μου είναι κάθετη ότι θα το παλέψει μέχρι εκεί, ώστε η ψυχή της Αναστασίας να αποφασίσει τι είναι αυτό που είναι να κάνει. Προσευχόμαστε συνέχεια, ειδικά τώρα τη Μεγάλη Εβδομάδα, να αποφασιστεί με κάποιο τρόπο να γίνει το καλύτερο γι’ αυτό το παιδί», εξομολογήθηκε η Έρρικα Πρεζεράκου.

Για τη στιγμή που η προπέλα την χτύπησε στο χέρι με αποτέλεσμα να χάσει ένα της δάχτυλο, η Έρρικα Πρεζεράκου περιέγραψε:

«Ο άνθρωπος που οδηγούσε ήθελε να κάνει επίδειξη με το σκάφος, κάνει ένα τετ α κε, εγώ εκσφενδονίστηκα, αυτός δεν με είδε, το σκάφος συνέχισε να πηγαίνει, εγώ βρέθηκα κάτω από το νερό, πήγα να πάρω αναπνοή και βρέθηκα κάτω από τις προπέλες. Έτυχε το χέρι μου να είναι πιο ψηλά. Έκανα τούμπες μέσα στο νερό και την ώρα που βγήκα επάνω ήταν σαν να μπήκα κατευθείαν σε μία ανδρεναλίνη που λέει «τώρα πάω στο νοσοκομείο και αυτό θα γίνει καλά». Δεν υπήρξε ούτε μία στιγμή που να σκεφτώ κάτι άλλο. Άρχισα να κολυμπάω με το άλλο χέρι για να ανέβω πάνω και να μου το δέσουν επειδή έτρεχε πολύ αίμα. Ήμουν σε μια κατάσταση επιβίωσης».