Η Έρρικα Πρεζεράκου διαψεύδει τις φήμες για την ίδια και τον Άρη Μακρή

Έρρικα Πρεζεράκου

"Κάποιος που ξέρει εμένα ή τον Άρη, δεν υπάρχει αυτό στο πεδίο μας" δηλώνει η Έρρικα Πρεζεράκου

Στην εκπομπή Καλοκαίρι #NOT έδωσε συνέντευξη η ‘Ερρικα Πρεζεράκου, η οποία μίλησε για την εμπειρία της στο J2US αλλά και για τα σχόλια που ακούστηκαν ότι ο παρτενέρ της στο παιχνίδι Άρης Μακρής ενδεχομένως να χώρισε εξαιτίας της.

Για την καθημερινότητά της μετά το J2US δήλωσε: «Είναι πολύ ιδιαίτερη, έχουμε το καλοκαιρινό camp που φέτος είναι αυτογνωσιακό κι είμαι συνέχεια με τα παιδιά, γράφω, διαβάζω, δεν έχω σταματήσει καθόλου. Ο στόχος μας είναι μέσα από εξωτερικά ερεθίσματα τα παιδιά να μάθουν τον εαυτό τους. Ήταν λίγο ιδιαίτερη η συνθήκη του J2us γιατί μπήκα καθαρά για να περάσω καλά και να βρω χαρά. Είχα δύο πτυχία κι είχα πραγματικά κουραστεί πολύ κι ήθελα κάτι πιο χαρούμενο. Αισθάνθηκα απλά ότι μπαίνοντας σε αυτήν τη διαδικασία, ήταν λίγο μπερδεμένη ενέργεια. Ήταν μία πάρα πολύ ιδιαίτερη διαδικασία γιατί αρχικά έμαθα ότι μπορώ να τραγουδήσω έξω από το μπάνιο μου. Ήμουν πάρα πολύ τυχερή επειδή γνώρισα ανθρώπους που νιώθω ότι τους έχω στη ζωή μου, όπως τον Άρη όπου νιώθω ότι είναι ο μικρός μου αδερφός κι έχουμε πολύ καλή σύνδεση. Νομίζω ότι ήταν σαν να ήθελα να κάνω τόσα πολλά πράγματα αλλά δεν γινόταν. Οπότε μου έδωσε κάπως ένα ερέθισμα εσωτερικό κι είπα οκ μπορούμε να το κάνουμε και έξω από το J2US αυτό.»

Πώς νιώθει που δεν έφτασε μέχρι τον τελικό; «Καθόλου δεν απογοητεύτηκα, στενοχωρήθηκα γιατί έλεγα θα μπορούσα να κάνω και δέκα πράγματα παραπάνω. Κατά τα άλλα είμαι πολύ ευχαριστημένη, νιώθω ευγνωμοσύνη γιατί μου έδωσε χώρο σε ένα κομμάτι του εαυτού μου που δεν ήξερα ότι το είχα».

Για τα σχόλια που άκουσε σε σχέση με τον χωρισμό του Άρη Μακρή ανέφερε «Ούτε καν. Αρχικά δεν το ήξερα αλλά νομίζω ότι κάποιος που ξέρει εμένα ή τον Άρη, δεν υπάρχει αυτό στο πεδίο μας. Νιώθω σαν να βρήκα έναν μικρό αδερφό».