Η Ερωφίλη αποχώρησε από το Greek Idol

Δείτε τι έγινε λεπτό προς λεπτό κατά τη διάρκεια της βραδιάς!

Η ομάδα του zappIT πραγματοποίησε το δικό της live event για το »Greek Idol» με τα σχόλια σας, με TV POLL και αποκλειστικές φωτογραφίες από τα παρασκήνια. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε πως εξελίχθηκε η βραδιά και όλα τα δικά σας σχόλια.
 
Το show ξεκίνησε στις εννέα ακριβώς με τους έξι υποψηφίους επί σκηνής να τραγουδούν Έλενα Παπαρίζου…

…και τη Ρούλα Κορομηλά να κλέβει τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της!

Η Ερωφίλη άνοιξε το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς με «Φωτιά στα Σαββατόβραδα».

Αν και απέσπασε σχετικά καλές κριτικές για την ερμηνεία της, οι κριτές δεν φάνηκαν το ίδιο καλοί μαζί της σχετικά με τις δηλώσεις της, στο προηγούμενο live. Ο Πέτρος Κωστόπουλος της είπε ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι λέει ψέμματα για το λόγο που δεν πήγε στην πρόβα την προηγούμενη εβδομάδα.

Στις 21:30 στη σκηνή ανέβηκε ο Παναγιώτης που απέσπασε μόνο θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή με την ερμηνεία του στο «Φλασάκι».

Την σκυτάλη παρέλαβε ο Άρης που τραγούδησε και χόρεψε σε ρυθμούς «Tonight».

Ελαφρώς μουδιασμένη στην αρχή, αλλά με εντυπωσιακή ερμηνεία στη συνέχεια, η Μαλού τραγούδησε Ελεονώρα Ζουγανέλη. Η Έλλη Κοκκίνου αναρωτήθηκε αν είναι καλά ψυχολογικά και η Μαλού την διαβεβαίωσε πως όλα είναι καλα.

Ο Γιώργος τραγούδησε REM…

…και μετά άκουσε τα εξ αμάξης από την κριτική επιτροπή για την συμπεριφορά του και τις δηλώσεις του!

Η Μαρία είχε σειρά με μια επιλογή από την Gloria Gaynor που είχε ως αποτέλεσμα να ακούσει από τους κριτές πως το όλον θύμιζε παιδική χαρά! 

22:30 Ο δεύτερος γύρος αρχίζει και πάλι με την Ερωφίλη, η οποία τραγουδάει Give it to me right…

Άφωνους αφήνει με την ερμηνεία και τη σκηνική του παρουσία ο Παναγιώτης τους κριτές που κάνουν την καλύερη κριτική της βραδιάς!

Ρομαντική διάθεση έφτιαξε ο Άρης με «Τα ήσυχα βράδια»…

Πολύ καλές κριτικές απέσπασε η Μαλού με το τραγούδι «A night like this». «Ήσουν όπως την πρώτη φορά που σε είδα», σχολίασε ο Κώστας Καπετανίδης…

Ο Γιώργος δεν καταφέρνει να αποσπάσει μια καλή κουβέντα από την επιτροπή με το δεύτερο τραγούδι του, το αντίθετο μάλιστα. Μάλλον, του ήρθαν λίγο «Ανάποδα» τα πράγματα σήμερα…

Η Μαρία ολοκληρώνει το διαγωνιστικό μέρος με τον «Άδωνη» της Πρωτοψάλτη…

23:15 Η ψηφοφορία ξεκινά και ο Λούκας Γιώρκας έρχεται στη σκηνή του Greek Idol με το Watch my Dance, αλλά και με το καινούριο του τραγούδι, «Για πρώτη φορά».

Πέντε λεπτά πριν τα μεσάνυχτα η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί και η αγωνία για τους υποψηφίους αρχίζει. Μερικά λεπτά αργότερα η Ρούλα ανακοινώνει πως το ταξίδι στο Greek Idol για την Ερωφίλη τελειώνει εδώ…