Η Εριέττα Μανούρη απαντά για τη σχέση της με τον Αναστάση Ροϊλό και τα δημοσιεύματα

Εριέττα Μανούρη

Δείτε όλα όσα είπε η Εριέττα Μανούρη σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Για τη σχέση της με τον Αναστάση Ροϊλό, αλλά και πώς τη διαχειρίζεται σε σχέση με τα media και τα δημοσιεύματα απάντησε η Εριέττα Μανούρη, σε συνέντευξη που έδωσε στο Happy Day και την Ελένη Μουστάκη.

«Πάντα είχα κρίσεις πανικού, από μικρή, πνιγόμουν σε μια κουταλιά νερό και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ. Ηρεμούσα και μετά έλεγα οκ, είναι αυτό, αλλά μέχρι να φτάσεις σε αυτή τη συνειδητοποίηση περνάς κάποια στάδια λίγο δύσκολα. Κάποια περίοδο συγκεκριμένα έβγαινα και μπορεί να λιποθυμούσα.

Από τη μία είμαι… Τάκης, που με φωνάζουν οι φίλοι μου και από την άλλη ξέρουν ότι είμαι υπερευαίσθητη, θέλω δηλαδή και το χάδι πολύ. Επιλέγω εγώ πού θα δείξω την κάθε πλευρά. Μόνο επιφανειακά ταιριάζω με την Ιωάννα στην “Αγγελική”. Δεν είναι φυσιολογικό επειδή ο κόσμος με βλέπει στην τηλεόραση, να ξέρει και τι κάνω σπίτι μου.

Όταν το βιώνεις από μέσα είναι λίγο άσχημο, να μπαίνεις σε διαδικασία να κρυφτείς… Εγώ πια δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία, αν είναι να βγουν φωτογραφίες, θα βγουν… Έχω κάνει ξεκάθαρο ότι δεν είμαι άνθρωπος που θα μιλήσω για την προσωπική μου ζωή, θα πουλήσω την προσωπική μου ζωή.

Δεν το διατυμπανίζω, αλλά από εκεί και πέρα αν κάποιος με πετύχει κάπου με τον σύντροφό μου, δεν μπορώ να κάνω κάτι, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που θέλω να συνεχίζω εγώ», είπε η Εριέττα Μανούρη.