Η επιστροφή της Μανωλίδου στην TV

Διαβάστε περισσότερα για την πρεμιέρα της εκπομπής της

Mε δελτίο Τύπου ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει επίσημα την πρεμιέρα της καθημερινής εκπομπής την ερχόμενη Δευτέρα στις 19:00.
 
Το DANCING WITH THE STARS DAILY, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του ΑΝΤ1, θα φιλοξενεί καθημερινά celebrity guests από όλους τους χώρους και βέβαια από το DANCING WITH THE STARS. Την πρώτη εβδομάδα, την εκπομπή θα επισκεφθούν μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η Έρρικα Πρεζεράκου την Τρίτη 22/3 και η Μιμή Ντενίση την Τετάρτη 23/3. Παράλληλα, όλοι οι διάσημοι διαγωνιζόμενοι του show θα περνάνε κάθε εβδομάδα από το DANCING WITH THE STARS DAILY.
 
Στην εκπομπή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τις πρόβες και τις προετοιμασίες των χορευτικών ζευγαριών για το επόμενο show, τις αντιδράσεις και τα σχόλιά τους για όσα συμβαίνουν. Και παράλληλα, θα μάθουμε τα πάντα για το χορό ball room και latin και θα ενημερωθούμε για όλα τα events που συμβαίνουν στη χώρα μας και αφορούν το χορό!
 
Εκτός από την Ευγενία Μανωλίδου, στο DANCING WITH THE STARS DAILY θα βρίσκεται άλλη μια παλιά γνώριμη: η διεθνής κριτής χορού, χορογράφος και προπονήτρια Γκαλένα Βελίκοβα, θα συμβάλλει στην εκπομπή με τις γνώσεις και την πείρα της δύο φορές την εβδομάδα (Δευτέρα και Πέμπτη) σχολιάζοντας τις εμφανίσεις των ζευγαριών. Επιπλέον, τα ζευγάρια του DANCING WITH THE STARS θα δείχνουν την πρόοδό τους και θα μοιράζονται με τους τηλεθεατές τις δύσκολες, τις ευχάριστες και τις αστείες στιγμές τους.
 
Επιπλέον, η εκπομπή θα παρουσιάζει και την τεχνική των χορών ballroom και latin από γνωστούς guest δασκάλους χορού, με τους περσινούς συμμετέχοντες να σχολιάζουν τις εξελίξεις και να στηρίζουν τις προσπάθειες των διαγωνιζόμενων.
 
Από τη Δευτέρα 14 Μαρτίου, η Ευγενία Μανωλίδου επιστρέφει στις οθόνες μας καθημερινά στις 19:00, στη συχνότητα του ΑΝΤ1.