Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για τον Αντώνη Κανάκη

Αντώνης Κανάκης

Τι αναφέρει το κανάλι;

Περίπου 1,5 μήνα μετά το “διαζύγιο” με τον ΑΝΤ1, ο Αντώνης Κανάκης και το Ράδιο Αρβύλα μετακομίζουν στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ! Το πρώτο τρέιλερ για την επιστροφή τους προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής την ώρα του μεγάλου τελικού του Ελλάδα έχεις Ταλέντο. Σε αυτό είδαμε το σήμα του ΣΚΑΙ να μετατρέπεται σε χαμόγελο, ενώ παράλληλα έπαιζε και η μουσική του Ράδιο Αρβύλα.

Ο Αντώνης Κανάκης αποτέλεσε το μήλο της έριδος για όλα τα κανάλια από τη μέρα που αποχώρησε από τον ΑΝΤ1, αλλά τελικά είναι ο ΣΚΑΙ αυτός που κατάφερε να τον εντάξει στο δυναμικό του! Με επίσημη ανακοίνωση του το πρωί της Τρίτης ο ΣΚΑΙ καλωσόρισε στο δυναμικό του τον Αντώνη Κανάκη, το Ράδιο Αρβύλα, το Βινύλιο, αλλά και… ό,τι ακόμα σχεδιάζει ο παρουσιαστής για το μέλλον!

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ:

«Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη και την Tony Productions. Για τον Αντώνη και την ομάδα του δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Οι εκπομπές τους έχουν αγαπηθεί και εκτιμηθεί όσο λίγες στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης. Το Ράδιο Αρβύλα, το Βινύλιο και ό,τι ακόμη σχεδιάζει και μας επιφυλάσσει ο Αντώνης Κανάκης για το μέλλον, σύντομα στον αέρα του ΣΚΑΪ. Ευχόμαστε μια δημιουργική, όμορφη και μακροχρόνια συνεργασία.»