Η Emilia Vodos ξέσπασε σε γέλια για την influencer Ιωάννα Τούνη: «Είναι πολύ καλή πωλήτρια»

Emilia Vodos

"Εγώ δεν θα ήθελα να είμαι πωλήτρια του Instagram" αποσαφηνίζει η Emilia Vodos.

Σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο συνέλαβε την Emilia Vodos η κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η εκθαμβωτικό μοντέλο κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις που έκανε η Ιωάννα Τούνη για τις εξαντλητικές απαιτήσεις που έχει το να είσαι influencer σήμερα.

«Δέχθηκε πολλά αρνητικά σχόλια η Ιωάννα Τούνη που είπε ότι το να είσαι influencer είναι επταήμερη δουλειά και δεν παίρνεις ούτε ρεπό» σχολίασε χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ με την καλλονή του My Style Rocks να ξεσπά με μιας σε γέλια.

«Στο εξωτερικό το influencer είναι μια άλλη κατηγορία. Στην Ελλάδα το έχουμε πάρει ως διαφημιστής προϊόντων. Ο Influencer είναι όμως κάτι άλλο. Είναι αυτός ασκεί επιρροή στον κόσμο» υπογράμμισε, εν συνεχεία, η Emilia Vodos για να αναρωτηθεί επίσης τα εξής. «Τώρα, η Ιωάννα δεν ξέρω τι επιρροή ασκεί αλλά σίγουρα πουλάει. Πουλάει και είναι πολύ καλή πωλήτρια».

«Εγώ δεν θα ήθελα να είμαι πωλήτρια του Instagram, για να το πω έτσι» κατέληξε, με νόημα, η Emilia Vodos στις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.