Η Emilia Vodos απαντά στην Ραμόνα Βλαντή: «Έχει δικαίωμα να φαντάζεται πράγματα»

Emilia Vodos

"Στημένη ίντριγκα δεν έχει υπάρξει ποτέ, σε καμία περίπτωση, όλα είναι αληθινά και τα κλάματα και τα δράματα" ομολογεί η Emilia Vodos για το My Style Rocks.

Το μεγάλό φαβορί του φετινού My Style Rocks, την Emilia Vodos συνάντησε η κάμερα του Breakfast@Star στο αεροδρόμιο και της ζητήθηκε να δώσει απάντηση στις αιχμές που άφησε η Ραμόνα Βλαντή για το ριάλιτι μόδας. Και βεβαίως η καλλονή μοντέλο το έκανε με χαμόγελο!

«Φέτος είναι… μόνο ριάλιτι και είναι ο διαγωνισμός #MyDubai» δήλωσε χαρακτηριστικά η Ραμόνα Βλαντή. Έτσι, το πρωινό της Παρασκευής, η Emilia Vodos τόνισε πως «μου έστειλαν κάτι είναι η αλήθεια, εγώ δεν βλέπω τηλεόραση ούτε καν το παιχνίδι που είμαι δεν βλεπω, αλλά δεν έχω να πω κάτι. Αν έμαθα κάτι όλους αυτούς τους μήνες, είναι να μην σχολιάζω τι λένε οι άλλοι».

«Οι άλλοι έχουν το δικαίωμα να φαντάζονται πράγματα, έχουν το δικαίωμα να εκφέρουν γνώμη οπότε… όχι, δεν θα το κάνω αυτό».

«Αισθάνομαι πως φέτος οι κριτές είναι δίκαιοι και θεωρώ ότι κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Στημένη ίντριγκα δεν έχει υπάρξει ποτέ, σε καμία περίπτωση, όλα είναι αληθινά και τα κλάματα και τα δράματα» συμπλήρωσε ακόμα η Emilia Vodos στον Στέλιο Δρουμαλιά και την κάμερα του Breakfast@Star το πρωινό της Παρασκευής.