Η Έλντα Πανοπούλου «πάγωσε» την Άντζελα Δημητρίου: «Κορίτσι μου, τι λες; Πάμε μία γκομενότσαρκα;»

Έλντα Πανοπούλου

"Πολύ είχαμε τσακωθεί, είχαμε σκοτωθεί. Πήγα, την παρακάλεσα, έπεσα στα πόδια της στην κυριολεξία".

Την Άντζελα Δημητρίου και την Έλντα Πανοπούλου συνάντησαν οι ρεπόρτερς στα καμαρίνια του νυχτερινού κέντρου Αυτοκίνηση, όπου πραγματοποιούν από κοινού ζωντανές εμφανίσεις. Οι δύο γυναίκες μίλησαν για την κόντρα που είχαν στο παρελθόν κάνοντας χιούμορ με το θέμα, ενώ δεν παραλείπουν να αναφερθούν και στον τρόπο με τον οποίο τελικά τα ξαναβρήκαν.

«Πολύ είχαμε τσακωθεί, είχαμε σκοτωθεί. Πήγα, την παρακάλεσα, έπεσα στα πόδια της στην κυριολεξία και της είπα: Αντζελίνα μου, εμείς αγαπιόμαστε. Εγώ περίμενα κάτω από το σπίτι της. Και της λένε της Άντζελας: με την Πανοπούλου θα την κάνουμε τη δουλειά. Εκείνη απάντησε: βεβαίως», περιγράφει η Έλντα Πανοπούλου.

«Εκείνοι που θυμούνται τα παλιά είναι παλιάνθρωποι. Εγώ στην αρχή δεν ήθελα να τη δω την Έλντα, όταν ήρθε να μου ζητήσει συγνώμη. Έστειλα τον Μαροσούλη», συμπλήρωσε μεταξύ σοβαρού και αστείου η Άντζελα Δημητρίου.

«Οι μεγάλοι πόνοι της ζωής είναι μία αναπηρία για τον άνθρωπο. Δεν περνάνε και δεν φεύγουν ποτέ, μαθαίνουμε να ζούμε με τους πόνους μας. Δεν τους ξεπερνάμε, ούτε τους ξεχνάμε. Ο δικός μου μεγαλύτερος πόνος είναι ο ίδιος με αυτόν της Άντζελας», απαντά σε σχετική ερώτηση η Έλντα Πανοπούλου.

«Είχα μία απώλεια πρόσφατα και αισθανόμουν πολύ άσχημα. Προσπαθώ όμως πλέον να το συνειδητοποιήσω και δουλεύοντας να τη νιώθω δίπλα μου και μέσα μου», εξομολογείται από την πλευρά της η τραγουδίστρια.

Μάλιστα, όταν οι ρεπόρτερς τις ρωτούν για την προσωπική τους ζωή και το ενδεχόμενο ενός νέου συντρόφου, η Έλντα Πανοπούλου δεν διστάζει να ρωτήσει την Άντζελα Δημητρίου χαριτολογώντας: «Κορίτσι μου, τι λες; Να βγούμε καμιά γκομενότσαρκα;».