Η Έλλη Τρίγγου για τις καταγγελίες – «Πάνω στην κριτική ο άλλος μπορεί να γίνει αγενής και βίαιος»

Έλλη Τρίγγου

"Οφείλουμε να έχουμε σεβασμό και να μην γινόμαστε ανθρωποφάγοι" ανέφερε η Έλλη Τρίγγου.

Την δική της τοποθέτηση έκανε μέσα από το The 2Night Show η Έλλη Τρίγγου για τις πρόσφατες καταγγελίες στον χώρο του θεάματος.

«Χαίρομαι για αυτό που γίνεται γιατί επιτέλους μιλάνε. Είναι συγκίνηση  για την Σοφία Μπεκατώρου, την Ζέτα Δούκα κι όλους τους άλλους που είχαν το σθένος να εκφράσουν τόσο λεπτά ζητήματα. Είναι πληγές που κουβαλούν για πολλά χρόνια. Άνοιξε επιτέλους ο διάλογος αυτής της αμήχανης, άβολης κουβέντας που έπρεπε να γίνει. Αν δεν γίνει τώρα που ο κόσμος έχει έρθει τούμπα και κολυμπάμε στο σκοτάδι, πότε θα γινόταν; Ήταν κοινό μυστικό.

Από εκεί που γίνονταν τα αίσχη, αυτό τώρα έχει εξομαλυνθεί. Η δική μου γενιά δεν έχει αντιμετωπίσει τόσο ακραία πράγματα. Θεωρώ ότι τώρα τα τρανταχτά πράγματα κυκλοφορούν αμέσως κι υπάρχει συναγερμός και κινούμαστε αναλόγως. Είμαστε «τραύματα» όπου ο καθένας τα κουβαλά με τις πληγές του. Ο καθένας θα δει με τον τρόπο του τις πληγές του. Εγώ δεν έχω γνωρίσει βία και κανιβαλισμό. Η παρεξήγηση γίνεται στο πως εκφράζεις την κριτική. Εκεί ο άλλος μπορεί να γίνει βίαιος, προσβλητικός, αγενής και να σου χαράξει πληγές. Οφείλουμε να έχουμε σεβασμό και να μην γινόμαστε ανθρωποφάγοι.»