Η Έλλη Στάη απαντά σε όσους σχολίασαν την εμφάνισή της στον γάμο του γιου της

Έλλη Στάη

Τι λέει η δημοσιογράφος για τα αρνητικά σχόλια που άκουσε για την ολόσωμη φόρμα;

Η ολόσωμη φόρμα που φόρεσε η Έλλη Στάη στον γάμο του γιου της, συζητήθηκε περισσότερο από ότι ο ίδιος ο γάμος. Στο Instagram έσπευσε να την υπερασπιστεί ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και κάπου εκεί ήρθε και η πρώτη αντίδραση της γνωστής δημοσιογράφου.

[dfp_ads id=236982]

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έγραψε: «Για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα, που βγαίνει κάθε μουρλοκακομοίρα να σχολιάσει αν ντύθηκε όπως έπρεπε η Έλλη Στάη στον γάμο του γιου της. Η Γυναίκα είναι S T A R. Και οι πραγματικοί Stars φοράνε ότι γουστάρουν, όπου γουστάρουν, όποτε γουστάρουν. Είναι μέρος του star quality που διαθέτουν. Έλλη μου, όχι μόνο ωραία και καλά ντύθηκες, αλλά μετά το μυστήριο είχες το δικαίωμα αν ήθελες, να πεις και το Φουέγκο».

Από κάτω, λοιπόν, ήρθε η λιτή αλλά περιεκτική απάντηση της Έλλης Στάη: «Χαχαχα! Να είσαι καλά! Έχω ανοσία στις ανοησίες, το ξέρεις»!

Για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα, Που βγαίνει κάθε μουρλοκακομοίρα να σχολιάσει αν ντύθηκε όπως έπρεπε η Έλλη Στάη στον γάμο του γιου της. Η Γυναίκα είναι S T A R. Και οι πραγματικοί Stars φοράνε ότι γουστάρουν, όπου γουστάρουν, όποτε γουστάρουν. Είναι μέρος του star quality που διαθέτουν. Έλλη μου, όχι μόνο ωραία και καλά ντύθηκες, αλλά μετά το μυστήριο είχες το δικαίωμα αν ήθελες, να πεις και το Φουέγκο. ❤😏 #athens #greece #ellistai #journalist #star #gamos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ποσειδώνας Γιαννόπουλος (@poseidonas_giannopoulos) στις

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…