Η Έλλη Παπαγγελή σπάει τη σιωπή της για Αλεξανδράκη – Μηλιώνη – Μπέλλα!

Έλλη Παπαγγελή

«Ήμουν και στη συγκεκριμένη παρέα, αλλά και σε διπλανό τραπέζι. Ήταν εκεί…».

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, είχε δηλώσει πως το όλο θέμα με τον σύντροφό της, Δημήτρη Μηλιώνη, και την Ιωάννα Μπέλλα, είχε στηθεί από μια φίλη της. Προ ημερών, στο Secret, η Σάσα Σταμάτη έγραφε πως η γυναίκα αυτή είναι η Έλλη Παπαγγελή, αλλά η Δήμητρα δεν ήθελε να πει δημόσια το όνομά της.

Η Έλλη Παπαγγελή, λοιπόν, μίλησε στον Γρηγόρη Μπάκα και τη Φωλιά των Κου Κου και ξεκαθάρισε πως δεν ήταν αυτή που τράβηξε το βίντεο.

«Ήμουν και στη συγκεκριμένη παρέα, αλλά και σε διπλανό τραπέζι. Ήταν εκεί όλη η Αθήνα εκείνο το βράδυ, μιλάμε για την πρεμιέρα του Γιώργου Σαμπάνη. Εγώ διασκέδαζα με την παρέα μου, εγώ αυτό έκανα. Το βίντεο αυτό κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό, μου το έχουν στείλει και μένα στο κινητό μου. Το έχει πολύς κόσμος από τότε, εμένα μου το έστειλαν την επόμενη μέρα. Ούτε οπερατέρ είμαι, ούτε έστησα τίποτα… Σε λίγο θα μου πεις ότι στήνω και αγώνες!

Δεν ξέρω γιατί ακριβώς μπορεί να μπλέχτηκε το όνομά μου, κάποιον θα συνέφερε. Και με την Ιωάννα και με την Δήμητρα είμαστε φίλες. Δεν με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει αν το έστειλα εγώ, αν και περίμενα να το κάνει. Δεν πήρα τηλέφωνο τη Δήμητρα, δεν υπάρχει λόγος, αφού τώρα χάλασε το πράγμα, τι να κάνουμε. Εγώ εκείνο το βράδυ δεν είδα τίποτα», είπε η Έλλη Παπαγγελή.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!