Η Ellen DeGeneres δίνει αποστομωτική απάντηση σε όσους την κατηγορούν ότι προωθεί τους gay

«Δεν ξέρω τι σημαίνει πανηγυρίζω το ότι είμαι λεσβία»...

Απάντηση όπως μόνο η Ellen DeGeneres μπορεί έδωσε η διάσημη παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της -κάτι που δεν συνηθίζει- στις κατηγορίες ότι επειδή είναι λεσβία προωθεί μέσα από την εκπομπή της του gay στην προσπάθειά της να προσελκύσει νεαρά κορίτσια.

«Σας έχω πει ξανά στο παρελθόν πως ποτέ δεν διαβάζω τίποτα για τον εαυτό μου, δεν κοιτάω τα tabloids ή τα sites στο Ίντερνετ. Εκτός κι αν λένε πως είμαι έγκυος. Αλλιώς πως θα το μάθαινα; Έμαθα όμως πως γράφτηκε ένα άρθρο για μένα και θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα αυτή τη στιγμή», είπε η Ellen και συνέχισε… 

«Είναι ένας πάστορας που το έγραψε για λογαριασμό του “Christian Post” και κατηγορεί το Hollywood για gay ατζέντα. Για την ακρίβεια γράφει πως: «H Ellen DeGeneres πανηγυρίζει για τον “γάμο” της και που είναι λεσβία, καλώντας στην εκπομπή της celebrities όπως η Taylor Swift, για να προσελκύει νέα κορίτσια”. Πρώτα απ΄όλα δεν είμαι “παντρεμένη», είμαι παντεμένη και αυτό είναι όλο. Επίσης, δεν ξέρω τι σημαίνει πανηγυρίζω το ότι είμαι λεσβία. Στο άρθρο του, ο πάστορας κατηγορεί πολλά τηλεοπτικά show για gay ατζέντα, μετρώντας τους gay χαρακτήρες στο καθένα απ΄αυτά.

Αν με ρωτάτε, ο Λάρι παρακολουθεί πολλή gay τηλεόραση. Η λύση που δίνει, είναι οι γονείς να ενθαρρύνουν τα παιδιά τους να παρακολουθούν κλασικά show στην τηλεόραση όπως το “Μικρό σπίτι στο λιβάδι” και το “Aγαπώ τη Λούσι”. Δεν νομίζω ότι η “Λούσι” είναι και το καλύτερο παράδειγμα για τα παιδιά. Τρώει υπερβολικά πολλή σοκολάτα.

Άκου Λάρι, ο μόνος τρόπος με τον οποίο επηρεάζω τους άλλους, είναι ότι προσπαθώ να είμαι περισσότερο ευγενική και συμπονετική. Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνω προς τα έξω. Δεν έχω ατζέντα. Δεν είμαι εδώ για να κάνω πλύση εγκεφάλου σε κανέναν. Θέλω μόνο να ζείτε τις ζωές σας, και να είστε ο εαυτός σας. Να είστε ειλικρινείς μαζί του. Αυτό είναι το σημαντικότερο».