Η Ελισάβετ Σπανού απαντά στην Ελένη Χατζίδου

Ελισάβετ Σπανού

"Εγώ ρωτήθηκα πως μου φάνηκε κάτι συγκεκριμένο κι εγώ αντιστοίχως δεν θα πάρω την άδεια για να πω την γνώμη μου ή για να συμφωνούν οι άλλοι με την γνώμη μου"

Την Ελισάβετ Σπανού συνάντησε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας για την εκπομπή Γεια σου. Η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε για το σχόλιο που έκανε η Ελένη Χατζίδου μέσα από το Brekafast@star σε σχέση με τις δηλώσεις της για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Την συμπαθώ και την εκτιμώ την Ελένη από τότε που τραγουδούσε. Άσχετο αυτό. Προφανώς και δεν θα μου πάρει κανείς την άδεια και δεν χρειάζεται να παίρνει κανείς την άδεια κανενός για να κάνει το οτιδήποτε. Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Εγώ ρωτήθηκα πως μου φάνηκε κάτι συγκεκριμένο κι εγώ αντιστοίχως δεν θα πάρω την άδεια για να πω την γνώμη μου ή για να συμφωνούν οι άλλοι με την γνώμη μου» είπε η Ελισάβετ Σπανού για την Ελένη Χατζίδου.

«Θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος που έγινε όλο αυτό και καλό είναι να μην την ψειρίζουμε πολύ την μαϊμού. Δεν ξέρω αν έχω άγνοια κινδύνου αλλά για να το λέει η Σταματίνα Τσιμτσιλή κάτι θα ξέρει. Είναι πολύ έμπειρός άνθρωπος σε όλα αυτά. Δεν καταλαβαίνω πως το εννοεί. Μπορώ να έχω κι άγνοια. Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα και τι είπα. Με ρώτησες πως μου φαίνεται μια φωτογραφία σε σχέση με ένα γεγονός, με τον χωρισμό. Δεν με ρώτησες πως μου φαίνεται η φωτογραφία, εκτός αν κάνω κάτι λάθος. Η φωτογραφία σαν φωτογραφία είναι καταπληκτική με μία όμορφη γυναίκα. Με ρώτησες πως μου φαίνεται σε σχέση με έναν χωρισμό που έγινε μία εβδομάδα πριν. Δεν είπα και κάτι. Μου φαίνεται αυτονόητο» συμπλήρωσε για τα σχόλια που ακούστηκαν.