Η Ελεονώρα Μελέτη συναντά την Ντόρα Μπακογιάννη σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί

Ελεονώρα Μελέτη

Μια άκρως αποκαλυπτική εξομολόγηση...

Απόψε μετά τα «Μεσάνυχτα» η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται τη Ντόρα Μπακογιάννη σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μιλά για τα δύσκολα χρόνια της εξορίας περιγράφοντας τη σκληρή στιγμή που με τη μητέρα της, έβλεπαν το λιμάνι του Πειραιά να χάνεται από τα μάτια τους ενώ ταξίδευαν για Ιταλία.

Θυμάται τα φοιτητικά της χρόνια στο Παρίσι, αλλά και το πως αντέδρασε η Μαρίκα Μητσοτάκη, όταν είδε σε αφισοκολλημένη αγγελία πως η κόρη της ψάχνει δουλειά ως μπέιμπι σίτερ, ενώ αποκαλύπτει πως όταν γνώρισε τον πρώτο της σύζυγο Παύλο Μπακογιάννη, τσακώθηκαν με το πρώτο «καλησπέρα» γιατί εκείνος έθιξε τον πατέρα της.

Περιγράφει το σοκ που υπέστη και τις δύσκολες μέρες που ακολούθησαν όταν η 17 Νοέμβρη δολοφόνησε τον άνδρα της, αλλά και το πως διαχειρίστηκε τη δική της απόπειρα κάποια χρόνια αργότερα.

Αναφέρεται στην ιδιαίτερη σχέση αγάπης που είχαν οι γονείς της, παραδέχεται πως ερωτεύτηκε πολύ τον Ισίδωρο Κούβελο, κάτι που δεν περίμενε να της ξανασυμβεί αφότου έμεινε χήρα, ενώ σχολιάζει με χιούμορ το μύθος της «γκαντεμιάς» που ακολουθεί το όνομα «Μητσοτάκη».

Χαρακτηρίζει τον εαυτό της «κλασσική χαζογιαγιά» και αποκαλύπτει πως τσακώνεται με την κόρη της γιατί επιμένει να κακομαθαίνει τα 7 εγγόνια της.

Η Ντόρα Μπακογιάννη σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη που θα συζητηθεί, απόψε στον Alpha τα «Μεσάνυχτα».