Η Ελεονώρα Μελέτη ξέρει πως οι καλύτερες ιστορίες λέγονται τα “Μεσάνυχτα”

Ελεονώρα Μελέτη

Απόψε στις 00:00 στον Alpha.

Απόψε τα «Μεσάνυχτα» και η Ελεονώρα Μελέτη φιλοξενούν την Γωγώ Τσαμπά. Η «αρχόντισσα» του δημοτικού τραγουδιού μιλάει για τη ζωή της σε σχέση με το δημοτικό τραγούδι και αποκαλύπτει πώς το δημοτικό τραγούδι στάθηκε η αιτία για να εγκαταλείψει το σχολείο στη Δευτέρα Λυκείου!

Περιγράφει ένα ατύχημα που είχε κατά της διάρκεια ενός πανηγυριού, αναφέρεται στο ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της και μοιράζεται με το τηλεοπτικό κοινό τα παράξενα περιστατικά θαυμασμού που έχει βιώσει.

Αμέσως μετά ένας σύγχρονος ήρωας, ο Περικλής Καλόπουλος αφηγείται πώς, βάζοντας τη ζωή του σε κίνδυνο, κατάφερε να σώσει τη ζωή μιας νεαρής κοπέλας όταν το δικινητήριο αεροσκάφος στο οποίο εκείνη επέβαινε έπεσε στη θάλασσα. Ο Περικλής περιγράφει λεπτό προς λεπτό τη στιγμή της σύγκρουσης αλλά και τα όσα ακολούθησαν τα αμέσως επόμενα λεπτά.

Τι αντίκρισε μόλις πλησίασε τα σύντριμμα του αεροσκάφους, πώς κατάφερε να εντοπίσει τη νεαρή κοπέλα σε βάθος 20 μέτρων αλλά και πώς αυτή η μοιραία συνάντηση κατέληξε σε σχέση ζωής. Τέλος η Πωλίνα Γκιωνάκη, η κόρη του γνωστού ηθοποιού, Γιάννη Γκιωνάκη, εκμυστηρεύεται στην Ελεονώρα Μελέτη τη δύσκολη σχέση που είχε με τον πατέρα της αλλά και τον τρόπο που κατάφεραν να την ξεπεράσουν λίγο πριν από τον χαμό του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Αναφέρεται στις δυσκολίες που αντιμετώπισε προσπαθώντας να αποδείξει ότι, πέρα από κόρη του Γ.Γκιωνάκη είναι και καλή ηθοποιός. Αποκαλύπτει πώς νιώθει όταν συνεργάζεται στο θεατρικό σανίδι με το γιο της, ενώ στέκεται και στον ρόλο της ζωής της, ρόλο τον οποίο εμπνεύστηκε και έγραψε μετά την κακοποίηση που δέχτηκε στο πλαίσιο μιας μακρόχρονης σχέσης.