Η Ελεονώρα Μελέτη ξέρει πως οι καλύτερες ιστορίες λέγονται τα “Μεσάνυχτα”

Ελεονώρα Μελέτη

Απόψε στις 00:00 στον Alpha.

Απόψε τα «Μεσάνυχτα» και η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχονται τον Μιχάλη Μανιάτη, σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη. Με επιτυχίες στην υποκριτική, το μόντελιγνκ αλλά και τις επιχειρήσεις, ο Μιχάλης Μανιάτης μιλάει για τη ζωή στην Kίνα όπου ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια, αναφέρεται στον πανικό που έχει ξεσπάσει γύρω από τον κορoνοϊό και εξηγεί γιατί οι Κινέζοι είναι ένας παρεξηγημένος λαός.

Παράλληλα, στέκεται στην κινηματογραφική επιτυχία της ταινίας «Άγγελος», στην οποία υποδύονταν τον επώνυμο ρόλο, και διευκρινίζει το γιατί μετά την προβολή της έπρεπε να κυκλοφορεί με συνοδεία. Θυμάται τη συνεργασία του με τον Χέλμον Νιούτον, η οποία του απέφερε εκατομμύρια αλλά και τα χρόνια που ζούσε με ελάχιστα, οπότε ένα Πάσχα το πέρασε με ψωμί και ελιές!

Αποκαλύπτει πώς ένα τραπέζι σε φίλους στάθηκε η αιτία να πάρει την απόφαση να φύγει μόνιμα για την Κίνα αλλά και πώς κατάφερε να βγει μέχρι και καλεσμένος στην κρατική κινεζική τηλεόραση.

Ο Mάνος Πίντζης, λίγο πριν αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο σε σειρά του Νetflix, απαντά στο γιατί αποφάσισε να σπουδάσει ψυχολογία. Παραδέχεται ότι ο κόσμος στεκόταν μόνο στην εξωτερική του εμφάνιση, γεγονός που το επάγγελμα του μοντέλου ερχόταν να ενισχύσει.

Δίνει πληροφορίες για το biohacking και πώς αυτό τον έχει βοηθήσει να αλλάξει ριζικά τη ζωή του. Tι ακριβώς είναι αυτή η μέθοδος και πώς τον βοηθάει όταν αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις; Επίσης αναφέρεται και στη Ζωή Λάσκαρη, με την οποία συνεργαζόταν όταν εκείνη έφυγε από τη ζωή, αποκαλύπτοντας τα λόγια που του είχε πει αναπτερώνοντας το ηθικό του.

Τέλος, γνωρίζουμε ένα γλυκό και ταλαντούχο κορίτσι, την Άννα Μπαλάν, η οποία παρά το γεγονός ότι γεννήθηκε τυφλή, κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα: να γίνει ηθοποιός. Η Άννα μιλάει για τα χρόνια που έζησε σε ίδρυμα μέχρι να βρεθεί και πάλι στην αγκαλιά της μητέρας της, αποκαλύπτει πώς σε ηλικία μόλις επτά ετών και χωρίς να έχει την όρασή της το έσκασε από το σπίτι και τον βίαιο πατέρα της, ενώ εξηγεί πώς κατάφερε να δει με τα μάτια της ψυχής, τα χρώματα και τον κόσμο, μέσα από το μάθημα των καλλιτεχνικών.