Η Ελεονώρα Μελέτη ξέρει πως οι καλύτερες ιστορίες λέγονται τα “Μεσάνυχτα”

Ελεονώρα Μελέτη

Απόψε στις 00:00 στον Alpha.

Απόψε τα «Μεσάνυχτα» και η Ελεονώρα Μελέτη φιλοξενούν τη γνωστή δημοσιογράφο και τηλεκριτικό Ντέπυ Γκολεμά η οποία μέσα από μια εκ βαθέων εξομολόγηση μας δείχνει πως τελικά δεν είναι και τόσο σκληρή όσο την έχουν χαρακτηρίσει.

Η Ντέπυ Γκολεμά μας εξηγεί πως βρέθηκε να εργάζεται ως δημοσιογράφος έχοντας την εμπιστοσύνη του Φρέντυ Γερμανού από τα πρώτα της βήματα. Αποκαλύπτει πως έχει δεχτεί πολλές φορές τηλεφωνήματα ανθρώπων που έχει κρίνει αυστηρά, ενώ παραδέχεται ότι κατάλαβε πόσο άσχημα μπορεί να νιώθει κάποιος που κρίνεται όταν βρέθηκε και εκείνη στο μάτι του κυκλώνα, την περίοδο συμμετείχε ως κριτής σε ριάλιτι.

Τα μάτια της δακρύζουν όταν αναφέρεται στον χαμό του πολυαγαπημένου της συζύγου Άρη. Μιλά για την γνωριμία τους, τη ζωή τους, την κοινή τους πορεία.

Οι Dee Vibes είναι ένα συγκρότημα που έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του στη μουσική σκηνή τα τελευταία χρόνια. Αυτό όμως που δεν είναι γνωστό, είναι ο παράλληλος βίος της Εβελίνας και του Ντομινίκ.

Τα δυο παιδιά ανοίγουν την καρδιά τους και μιλούν για την άγνωστη ζωή τους. Ο Ντομινίκ αποκαλύπτει πως δεν έχει μνήμες από τον πατέρα του και θυμάται μόνο την μητέρα του να φέρνει εκείνον και τον αδερφό του στην Ελλάδα. Εξηγεί πως η καταγωγή του δυσκόλεψε την προσαρμογή του και τον έκανε να αγωνίζεται;

Η Εβελίνα έχει μνήμες από τον πατέρα της, ο οποίος ήταν καλός μαζί της μέχρι που ο χωρισμός του με τη μητέρα της τον άλλαξε σε ένα σκληρό άνθρωπο.