Η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει στα «Μεσάνυχτα» με συναντήσεις – έκπληξη

Ελεονώρα Μελέτη

Απόψε στις 00:00 στον Alpha.

Τα «Μεσάνυχτα» επιστρέφουν τη νέα χρονιά, με συνεντεύξεις γεμάτες αποκαλύψεις και πρωταγωνιστές που ανοίγουν την καρδιά τους στο τηλεοπτικό κοινό και την Ελεονώρα Μελέτη. Η Σούζαν Άσμπι, η γυμνάστρια που τη δεκαετία του ’90 έφερε τη μόδα του αερόμπικ σε όλα τα ελληνικά σπίτια, αφηγείται την μυθιστορηματική ζωή της.

Μιλά για πρώτη φορά για τα χρόνια που πέρασε στο ορφανοτροφείο καθώς η μητέρα της δεν ήταν σε θέση να αναλάβει την ανατροφή της.  Πώς αντέδρασε όταν γνώρισε για πρώτη φορά τον πατέρα της και είδε την πλούσια ζωή που έκανε με τη νέα του οικογένεια;

Αναφέρεται στους δύο γάμους της και εξηγεί για ποιο λόγο αποφάσισε να χωρίσει τόσο από τον πρώτο της σύζυγο, όσο και από τον δεύτερο. Χαμογελά όταν μιλά για την κόρη της και συγκλονίζει όταν περιγράφει τη στιγμή που ληστές εισβάλουν στο σπίτι την ώρα που η ίδια και το παιδί της κοιμούνται.

Θα γνωρίσουμε επίσης, την πιο εκκεντρική φιγούρα του ελληνικού youtube, τον Gingerbread Bae, ο οποίος συνοδεύεται στο πλατό από τη μητέρα του.  Ο Gingerbread Bae αποκαλύπτει πώς και γιατί άρχισε να βάφεται με τα καλλυντικά της μητέρας του όταν ήταν ακόμα παιδί, ενώ η μητέρα του εξηγεί γιατί ήταν εκείνη που του ασκούσε το πιο σκληρό μπούλινγκ.

Εξηγεί πώς ο ξαφνικός θάνατος του πατέρα του, τους έφερε πιο κοντά και τί αντίκτυπο έχουν στα social media τα βίντεο που «ανεβάζουν». Πώς αισθάνεται ο ίδιος για τη διαφορετικότητά του; Πώς αντιδρά ο κόσμος όταν τον βλέπει βαμμένο και τι σχόλια δέχεται για την επιλογή του να εκφράζεται μέσα από το μακιγιάζ;