Η Ελένη Βουλγαράκη δίνει σαφή απάντηση για το τηλεοπτικό της μέλλον

Ελένη Βουλγαράκη

"Η αλήθεια είναι ότι έμεινα και γω λίγο έκπληκτη" ομολογεί η Ελένη Βουλγαράκη.

Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί το τελευταίο διάστημα πως η Ελένη Βουλγαράκη δεν θα βρίσκεται στην παρέα της Σίσσυς Χρηστίδου την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο Μεγάλο Κανάλι. Μιλώντας όμως, το απόγευμα της Κυριακής, στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Νίκο Κανάκη ξεκαθάρισε τα πάντα η όμορφη παρουσιάστρια.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις φήμες, η Ελένη Βουλγαράκη τόνισε πως «δεν έχει γίνει τίποτα τέτοιο. Δεν έχω ανακοινώσει καμία αποχώρηση από την εκπομπή. Ίσα ίσα έχουμε συζητήσει ήδη για του χρόνου, υπάρχει η διάθεση και από την Σίσσυ γιατί η επίσημη πρόταση που έχω συζητήσει είναι για την εκπομπή. Οπότε καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είμαστε παρέα και τη νέα σεζόν».

«Η αλήθεια είναι ότι έμεινα και γω λίγο έκπληκτη γιατί κάτι επίσημο δεν έχω στα χέρια μου. Δηλαδή δεν μου έχει γίνει επίσημη πρόταση ούτε από την Ελεονώρα Μελέτη που γράφτηκε ούτε από την Φαίη Σκορδά που γράφτηκε ότι θέλει να με εντάξει στην εκπομπή. Κάτι επίσημο όμως δεν έχω συζητήσει πλην της εκπομπής μας».

«Δεν μπορώ να ενσωματωθώ τόσο πολύ στο κομμάτι της ενημέρωσης όχι γιατί δεν με αφορά αλλά κυρίως γιατί μιλάνε ειδικοί, επιστήμονες, δικηγόροι, γιατροί και θεωρώ ότι η δική μου «αποψούλα» για θέματα τόσο σοβαρά δεν έχει να κάνει» συμπλήρωσε, με χαμόγελο, η Ελένη Βουλγαράκη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha.