Η Ελένη Τσολάκη έκανε πρεμιέρα λαμπερή, χαμογελαστή και αγχωμένη: «Η καρδιά με πηγαίνει…»

Ελένη Τσολάκη

"Δεν θα πω ψέματα, το άγχος είναι τόσο... έχω να νιώσω έτσι από την τρίτη Λυκείου που έδινα Πανελλήνιες".

Η νέα παρέα του μεσημεριού ήρθε στις 15:00 της Δευτέρας 10 Σεπτεμβρίου στον Alpha. Τι λέει; Η Ελένη Τσολάκη μαζί με τους Γρηγόρη Γκουντάρα, Δημήτρη Μακαλιά και Τζένη Μελιτά μπήκαν στην τηλεοπτική μας καθημερινότητα και παρουσιάζουν την επικαιρότητα με τον δικό τους τρόπο. Ό,τι ψάχνουμε, αυτά που θέλουμε να ανακαλύψουμε, όλα όσα σχολιάζουμε, αυτά που συμβαίνουν στην τηλεόραση, στα social media αλλά και στον δρόμο.

Η Ελένη Τσολάκη, αφού έγραψε στον μαυροπίνακα «Η καρδιά με πηγαίνει…», καλωσόρισε τους τηλεθεατές πιο όμορφη, λαμπερή, χαμογελαστή και αγχωμένη από ποτέ! «Καλησπέρα και καλωσήρθατε! Ξεκινήσαμε! Εδώ θα είμαστε κάθε μεσημέρι να σας κρατάμε ζεστή και όμορφη παρέα και να βάλουμε στο σπίτι σας μέσα ένα μεγάλο χαμόγελο, αισιοδοξία και ότι λείπει από τον καθένα σας. Δεν θα πω ψέματα, το άγχος είναι τόσο… έχω να νιώσω έτσι από την τρίτη Λυκείου που έδινα πανελλήνιες.  Παρόλα αυτά δεν δίνω εξετάσεις, είναι η πιο ωραία, η πιο γλυκιά παρέα!», είπε η παρουσιάστρια.

Το «Τι λέει;» είναι ένα χιουμοριστικό infotainment. Μια εκπομπή με ειδήσεις, πρόσωπα, αποκλειστικές συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις απ’ όλη την Ελλάδα, παιχνίδια, μόδα αλλά και ανθρώπινες ιστορίες. Τrending topics, βίντεο που μας κάνουν να γελάμε, stories που θέλουμε να δημιουργήσουμε και συνήθως δεν προλαβαίνουμε «αποκωδικοποιούνται» και παρουσιάζονται με στυλ και χιούμορ.

Οι ευχές και το δώρο του Δημήτρη Κοντομηνά στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για την πρεμιέρα